Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
As Livada FC Astralii
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.2
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Băcanu is nu in balbezit. Băcanu passt de bal met de wreef. Ion bereikt de bal nog maar net als eerste. Ion schiet op doel. Creangă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ion rent richting de bal. Oraşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ion verovert de bal door een tackle van achteren. Băcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băcanu draait met de bal, schiet en ... Creangă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Dobrinoiu kopt de bal weg. Butulescu probeert de bal aan de voet te houden. Baranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusu schiet op doel. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Rădoi verovert de bal door een tackle van achteren. Rădoi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mătăsaru de bal. Baranga is nu in balbezit. Baranga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As Livada - FC Astralii 0:1

21e minuut.
Băcanu probeert naar een medespeler te passen. Ion is nu in balbezit. Rednic is nu in balbezit. Ion onderschept slim de pass. Ion haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Mătăsaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătăsaru probeert naar een medespeler te passen. Baranga probeert de bal met de borst te controleren. Rusu rent richting de bal. Rusu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As Livada - FC Astralii 0:2

31e minuut.
Oraşan geeft een hoge lob. Daar is Baranga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranga is nu in balbezit. Baranga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rusu is nu in balbezit. Rusu schiet op doel. Pitulea bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
As Livada - FC Astralii 0:3

44e minuut.
Ion haalt uit met een fantastische trap. Labiş heeft problemen om de bal te vangen. Băcanu rent richting de bal. Băcanu haalt uit met een fantastische trap. Mătăsaru probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Livada 48%, FC Astralii 52%.
As Livada - FC Astralii 0:3

56e minuut.
Oraşan speelt de bal door. Daar is Baranga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rusu is nu in balbezit. Baranga rent richting de bal. Baranga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Băcanu rent richting de bal. Rednic onderschept slim de pass. Rednic passt de bal met de wreef. Rusu is nu in balbezit. Rusu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Labiş rent richting de bal. Baranga is nu in balbezit. Labiş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Labiş krijgt een gele kaart. Baranga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mătăsaru komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu geeft een hoge lob. Deaconu speelt de bal door. Daar is Ion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ion draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As Livada - FC Astralii 1:3

77e minuut.
Drăguloiu geeft een lange en hoge pass. Oprean probeert de bal aan de voet te houden. Verdeş geeft een hoge lob. Băcanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Creangă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Livada 49%, FC Astralii 51%.
As Livada - FC Astralii 1:3