Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dinamo 1104 fs filea
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 15.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Klungelig pakt Tătărescu de bal. Tătărescu geeft een hoge lob. Daar is Raiciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ban rent richting de bal. Ban draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Mihu rent richting de bal. Mihu speelt de bal door. Teodor rent richting de bal. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban schiet op doel. Moldoveanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Radian kopt de bal weg. Bica heeft problemen om de bal te vangen. Vlăsceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlăsceanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Teodor passt de bal in één keer door. Daar is Mihu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlăsceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlăsceanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Siboiu kan de bal niet met de borst controleren. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban geeft de bal voor. Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărzoi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinamo 1104 48%, fs filea 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Dinamo 1104 - fs filea 0:0

49e minuut.
Ban haalt uit met een fantastische trap. Barcău probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cuzino kopt de bal weg. Mihăilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăilescu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Mihăilescu speelt de bal door. Cuzino is nu in balbezit. Cuzino met een sublieme pass. Vlăsceanu is nu in balbezit. Vlăsceanu draait met de bal, schiet en ... Niţescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinamo 1104 43%, fs filea 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Dinamo 1104 - fs filea 0:0