Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Steua Nord toyn
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 20.1
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Solomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandopol is nu in balbezit. Diamandopol passt de bal met de wreef. Stănciulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănciulescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Diamandopol is nu in balbezit. Stoichiţă onderschept slim de pass. Stănciulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandopol rent richting de bal. Diamandopol haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Muntean geeft een hoge lob. Inworp. Vulpescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diamandopol bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandopol schiet op doel. Paal! Stănciulescu is nu in balbezit. Stănciulescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Muntean zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cislariu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Apostol. Cislariu raakt geblesseerd tijdens het duel. Cislariu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Buhănescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stoichiţă is nu in balbezit. Stoichiţă geeft de bal voor. Râlea is nu in balbezit. Râlea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Steua Nord 60%, toyn 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Steua Nord - toyn 0:0

53e minuut.
Buhănescu is nu in balbezit. Stoichiţă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buhănescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Buhănescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stănciulescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Muntean geeft de bal voor. Klungelig pakt Puiu de bal. Râlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Râlea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Steua Nord - toyn 1:0

65e minuut.
Buhănescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oprean komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Diamandopol de bal onder controle te krijgen. Idoraş is nu in balbezit. Idoraş passt de bal in één keer door. Râlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Râlea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Steua Nord 66%, toyn 34%.
FC Steua Nord - toyn 1:0