Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapid București 2019 F.C. St. Pauli Bucuresti
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Lin geeft de bal voor. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru draait met de bal, schiet en ... Bârlea kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Vărzaru de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Voştinar passt de bal zonder na te denken. Ahilie is nu in balbezit. Ahilie geeft een hoge lob. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Grasu rent richting de bal. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan met een sublieme pass. Nedelescu is nu in balbezit. Nedelescu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid București 2019 - F.C. St. Pauli Bucuresti 0:1

18e minuut.
Liga passt de bal met de wreef. Voştinar is nu in balbezit. Nedelescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nedelescu krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Marin passt de bal met de wreef. Bârlea is nu in balbezit. Vărzaru onderschept slim de pass. Vărzaru draait met de bal, schiet en ... Gabrian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Nedelescu de bal onder controle te krijgen. Coporan is nu in balbezit. Voştinar is nu in balbezit. Coporan verovert de bal door een tackle van achteren. Coporan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Potroviţa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid București 2019 60%, F.C. St. Pauli Bucuresti 40%.
Rapid București 2019 - F.C. St. Pauli Bucuresti 0:1

49e minuut.
Mirea geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Căliman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Liga rent richting de bal. Liga draait met de bal, schiet en ... Răducioiu kopt de bal weg. Coporan rent richting de bal. Coporan schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Marin rent richting de bal. Marin met een sublieme pass. Lin rent richting de bal. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin is nu in balbezit. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin draait met de bal, schiet en ... Lin probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Coporan geeft een hoge lob. Căliman rent richting de bal. Răducioiu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Răducioiu krijgt een gele kaart. Căliman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Coporan neemt zijn aanloop. Potroviţa bokst de bal weg. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan haalt uit met een fantastische trap. Potroviţa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid București 2019 - F.C. St. Pauli Bucuresti 0:2

80e minuut.
Nedelescu rent richting de bal. Voştinar onderschept slim de pass. Coporan begaat een overtreding. Coporan krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Vărzaru onderschept slim de pass. Bârlea speelt de bal door. Klungelig pakt Vărzaru de bal. Vărzaru schiet op doel. Bârlea probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Lin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Siladi met een snelle inworp. Marin rent richting de bal. Marin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid București 2019 61%, F.C. St. Pauli Bucuresti 39%.
Rapid București 2019 - F.C. St. Pauli Bucuresti 0:2