Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-12 17:43
  • Competitiewedstrijd: Liga V.062 [del]
  • Stadion: Helis
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3116
Geto-Dacii FC Martinesti
412111 Tactiek 433
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
21 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Manolescu verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Oman met een snelle inworp. Ţiplea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiplea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Rujoiu probeert de bal aan de voet te houden. Boroi met een sublieme pass. Daar is Sabău, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâlcu draait met de bal, schiet en ... Andone bokst de bal weg. Een oude blessure zorgt ervoor dat Andone niet meer kan verder spelen. Sârbu komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Manolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolescu geeft een hoge lob. Daar is Ioan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Covaci rent richting de bal. Covaci haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tascău bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Geto-Dacii - FC Martinesti 0:1

11e minuut.
Covaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca probeert naar een medespeler te passen. Boroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâlcu is nu in balbezit. Mâlcu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Rujoiu geeft de bal voor. Inworp. Oman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ţiplea rent richting de bal. Ţiplea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Prunea geeft een lange en hoge pass. Sabău bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabău passt de bal in één keer door. Mâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâlcu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Scalat speelt de bal door. Vărsatu rent richting de bal. Vărsatu speelt de bal door. Mâlcu rent richting de bal. Mâlcu schiet op doel. Sârbu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geto-Dacii 32%, FC Martinesti 68%.
Geto-Dacii - FC Martinesti 0:1

50e minuut.
Sabău met een snelle inworp. Scalat kan de bal niet met de borst controleren. Chiţa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chiţa krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Oman is nu in balbezit. Ţiplea rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Manolescu ... Strafschop! Manolescu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Ţiplea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mâlcu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Rujoiu de bal. Mâlcu is nu in balbezit. Mâlcu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Daar is Sabău, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabău speelt de bal door. Ţiplea rent richting de bal. Ţiplea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Geto-Dacii - FC Martinesti 1:1

75e minuut.
Sabău bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabău passt de bal zonder na te denken. Mâlcu is nu in balbezit. Ţiplea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiplea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geto-Dacii 43%, FC Martinesti 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Geto-Dacii - FC Martinesti 1:1