Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estrella Tg-M FC Martinesti
Normal Tactiek 433
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Mândruleanu is nu in balbezit. Chiţa verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţa met een sublieme pass. Ilca heeft problemen om de bal te vangen. Ilca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Băboiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârgu rent richting de bal. Băboiescu verovert de bal door een tackle van achteren. Roşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Roşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşu geeft een lange en hoge pass. Sârgu is nu in balbezit. Petri rent richting de bal. Petri schiet op doel. Andone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Sârgu passt de bal in één keer door. Roşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşu probeert naar een medespeler te passen. Petri heeft problemen om de bal te vangen. Petri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Băboiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băboiescu passt de bal in één keer door. Petri bereikt de bal nog maar net als eerste. Petri schiet op doel. Andone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrella Tg-M - FC Martinesti 1:0

45e minuut.
Roşu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sârgu. Roşu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Băboiescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Manolescu is nu in balbezit. Petri verovert de bal door een tackle van achteren. Petri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrella Tg-M 40%, FC Martinesti 60%.
Estrella Tg-M - FC Martinesti 1:0

49e minuut.
Petruţ rent richting de bal. Sârgu begaat een overtreding. Petruţ raakt geblesseerd tijdens het duel. Petruţ zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Inworp. Manolescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea passt de bal met de wreef. Covaci speelt de bal door. Ilca is nu in balbezit. Ilca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Băboiescu rent richting de bal. Băboiescu passt de bal in één keer door. Petri rent richting de bal. Petri haalt uit met een fantastische trap. Daar is Vărsatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrella Tg-M - FC Martinesti 2:0

77e minuut.
Petruţ raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gioga komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Petri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca met een sublieme pass. Covaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Covaci schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrella Tg-M 46%, FC Martinesti 54%.
Estrella Tg-M - FC Martinesti 2:0