Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Caterinca F.C. St. Pauli Bucuresti
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Vişinescu rent richting de bal. Dragu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişinescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Vişinescu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Vişinescu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Dragu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Liga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Velcea heeft problemen om de bal te vangen. Nedelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedelescu haalt uit met een fantastische trap. Dalea bokst de bal weg.

4e minuut.
Liga is nu in balbezit. Gociu onderschept slim de pass. Stănăşilă rent richting de bal. Stănăşilă draait met de bal, schiet en ... Gabrian maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Stănăşilă is nu in balbezit. Stănăşilă passt de bal zonder na te denken. Vîlcu heeft problemen om de bal te vangen. Gociu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gociu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Gociu verovert de bal door een tackle van achteren. Gociu passt de bal met de wreef. Stănăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşilă schiet op doel. Gabrian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caterinca - F.C. St. Pauli Bucuresti 1:0

24e minuut.
Bârlea passt de bal zonder na te denken. Căliman rent richting de bal. Căliman met een sublieme pass. Nedelescu rent richting de bal. Nedelescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Dragu rent richting de bal. Dragu met een sublieme pass. Nedelescu rent richting de bal. Nedelescu schiet op doel. Dalea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Caterinca - F.C. St. Pauli Bucuresti 1:1

43e minuut.
Vişoiu rent richting de bal. Bârlea onderschept slim de pass. Bârlea met een sublieme pass. Nedelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedelescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Caterinca 52%, F.C. St. Pauli Bucuresti 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Caterinca - F.C. St. Pauli Bucuresti 1:1

48e minuut.
Vişoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Vişoiu passt de bal zonder na te denken. Avrigeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Nedelescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caterinca - F.C. St. Pauli Bucuresti 1:2

57e minuut.
Gociu draait met de bal, schiet en ... Lin kopt de bal weg. Petrescu heeft problemen om de bal te vangen. Stănăşilă rent richting de bal. Stănăşilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Caterinca - F.C. St. Pauli Bucuresti 2:2

75e minuut.
Onofrei met een snelle inworp. Daar is Dragu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragu geeft de bal voor. Nedelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedelescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Caterinca 62%, F.C. St. Pauli Bucuresti 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Caterinca - F.C. St. Pauli Bucuresti 2:2