Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. St. Pauli Bucuresti FC Caterinca
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
34% Spel op eigen helft 66%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Onofrei met de inworp. Dragu rent richting de bal. Vişinescu is nu in balbezit. Dragu is nu in balbezit. Dragu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Petrescu is nu in balbezit. Iorga verovert de bal door een tackle van achteren. Iorga passt de bal in één keer door. Gociu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gociu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. St. Pauli Bucuresti - FC Caterinca 0:1

12e minuut.
Dragu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Coporan komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Vîlcu rent richting de bal. Gociu verovert de bal door een tackle van achteren. Gociu passt de bal met de wreef. Stănăşilă is nu in balbezit. Stănăşilă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Vîlcu passt de bal zonder na te denken. Petrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşilă schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Stănăşilă moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Stănăşilă schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

25e minuut.
Vişoiu is nu in balbezit. Nedelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Nedelescu passt de bal zonder na te denken. Coporan rent richting de bal. Coporan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. St. Pauli Bucuresti - FC Caterinca 1:1

28e minuut.
Vişoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Nedelescu rent richting de bal. Vişoiu onderschept slim de pass. Coporan verovert de bal door een tackle van achteren. Coporan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. St. Pauli Bucuresti - FC Caterinca 2:1

36e minuut.
Inworp. Căliman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Avrigeanu de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. St. Pauli Bucuresti - FC Caterinca 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. St. Pauli Bucuresti 39%, FC Caterinca 61%.
F.C. St. Pauli Bucuresti - FC Caterinca 3:1

82e minuut.
Vişoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedelescu is nu in balbezit. Coporan is nu in balbezit. Nedelescu rent richting de bal. Nedelescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. St. Pauli Bucuresti - FC Caterinca 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. St. Pauli Bucuresti 29%, FC Caterinca 71%.
F.C. St. Pauli Bucuresti - FC Caterinca 4:1