Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Caterinca banca
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Todor geeft een lange en hoge pass. Inworp. Baltariu met de inworp. Albuşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Albuşel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Klungelig pakt Gociu de bal. Tascău met een sublieme pass. Holca is nu in balbezit. Daar is Holca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Caterinca 62%, banca 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Caterinca - banca 0:0

61e minuut.
Fedorca bereikt de bal nog maar net als eerste. Mândreanu speelt de bal door. Baltariu probeert naar een medespeler te passen. Holca rent richting de bal. Holca haalt uit met een fantastische trap. Dalea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Albuşel is nu in balbezit. Albuşel met een sublieme pass. Velcea rent richting de bal. Holca onderschept slim de pass. Holca draait met de bal, schiet en ... Dalea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Pană onderschept slim de pass. Vişoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pană verovert de bal door een tackle van achteren. Velcea verovert de bal door een tackle van achteren. Velcea geeft de bal voor. Tascău probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Caterinca 69%, banca 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Caterinca - banca 0:0