Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
banca FC Caterinca
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten weak
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vişoiu met een snelle inworp. Ţugulea geeft de bal voor. Gociu heeft problemen om de bal te vangen. Gociu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Micu met een sublieme pass. Buhoiu rent richting de bal. Buhoiu probeert naar een medespeler te passen. Holca is nu in balbezit. Holca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Baltariu is nu in balbezit. Baltariu geeft een lange en hoge pass. Holca rent richting de bal. Holca haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Avrigeanu de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Avrigeanu heeft problemen om de bal te vangen. Vulpe verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Baltariu neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Holca krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
banca - FC Caterinca 1:0

21e minuut.
Klungelig pakt Velcea de bal. Pană is nu in balbezit. Met opzet legt Velcea zijn tegenspeler op de grond. Velcea krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Micu passt de bal in één keer door. Buhoiu speelt de bal door. Velcea is nu in balbezit. Holca verovert de bal door een tackle van achteren. Holca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
banca - FC Caterinca 2:0

31e minuut.
Iorga is nu in balbezit. Iorga passt de bal zonder na te denken. Vişoiu rent richting de bal. Vişoiu geeft een hoge lob. Stănăşilă springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Baltariu geeft een lange en hoge pass. Ţugulea probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Velcea de bal onder controle te krijgen. Pană is nu in balbezit. Pană draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Doeltrap. Dalea met een harde bal richting middenveld. Baltariu is nu in balbezit. Baltariu geeft de bal voor. Avrigeanu verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Buhoiu is nu in balbezit. Vişinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Holca rent richting de bal. Holca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
banca - FC Caterinca 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: banca 48%, FC Caterinca 52%.
banca - FC Caterinca 3:0

65e minuut.
Avrigeanu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baltariu met de inworp. Buhoiu is nu in balbezit. Buhoiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Holca rent richting de bal. Holca schiet op doel. Vulpe probeert de bal aan de voet te houden. Baltariu is nu in balbezit. Baltariu geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Ţugulea onderschept slim de pass. Ţugulea geeft de bal voor. Mândreanu probeert de bal aan de voet te houden. Gociu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gociu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: banca 30%, FC Caterinca 70%.
banca - FC Caterinca 3:0