Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Corvinul Hunedoara 1921 FC Martinesti
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


22e minuut.
Daar is Surdu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sârgu verovert de bal door een tackle van achteren. Sârgu geeft een hoge lob. Ilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Răscanu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ionele komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Mărăcine bereikt de bal nog maar net als eerste. Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăcine rent richting de bal. Popescu is nu in balbezit. Popescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Tufeanu rent richting de bal. Ilca rent richting de bal. Surdu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ilca raakt geblesseerd tijdens het duel. Breahna komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Popescu verovert de bal door een tackle van achteren. Boroi rent richting de bal. Boroi passt de bal zonder na te denken. Surdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Trâmbiţaş is nu in balbezit. Sârgu verovert de bal door een tackle van achteren. Sârgu geeft de bal voor. Breahna is nu in balbezit. Breahna geeft een lange en hoge pass. Bogdan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Corvinul Hunedoara 1921 51%, FC Martinesti 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Corvinul Hunedoara 1921 - FC Martinesti 0:0

49e minuut.
Mărăcine is nu in balbezit. Popescu is nu in balbezit. Rujoiu rent richting de bal. Popescu verovert de bal door een tackle van achteren. Popescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sârbu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Ilca rent richting de bal. Ilca speelt de bal door. Covaci rent richting de bal. Covaci draait met de bal, schiet en ... Bogdan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Corvinul Hunedoara 1921 - FC Martinesti 0:1

65e minuut.
Gherghel kopt de bal weg. Rujoiu heeft problemen om de bal te vangen. Mărăcine bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăcine draait met de bal, schiet en ... Sârbu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Corvinul Hunedoara 1921 - FC Martinesti 1:1

68e minuut.
Manolescu controleert de bal met de borst. Gherghel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manolescu. Manolescu krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Sârgu passt de bal met de wreef. Covaci rent richting de bal. Daar is Covaci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Covaci schiet op doel. Bogdan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Corvinul Hunedoara 1921 - FC Martinesti 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Corvinul Hunedoara 1921 48%, FC Martinesti 52%.
FC Corvinul Hunedoara 1921 - FC Martinesti 1:2