Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Martinesti FC Corvinul Hunedoara 1921
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 20
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Surdu heeft problemen om de bal te vangen. Covaci is nu in balbezit. Surdu verovert de bal door een tackle van achteren. Ilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Martinesti - FC Corvinul Hunedoara 1921 1:0

7e minuut.
Chiţa speelt de bal door. Covaci probeert de bal met de borst te controleren. Trâmbiţaş is nu in balbezit. Covaci is nu in balbezit. Covaci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Martinesti - FC Corvinul Hunedoara 1921 2:0

23e minuut.
Gherghel rent richting de bal. Gherghel passt de bal zonder na te denken. Filipoiu rent richting de bal. Mărăcine is nu in balbezit. Mărăcine schiet op doel. Andone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Martinesti - FC Corvinul Hunedoara 1921 2:1

27e minuut.
Sârgu speelt de bal door. Surdu is nu in balbezit. Surdu passt de bal in één keer door. Mărăcine rent richting de bal. Mărăcine haalt uit met een fantastische trap. Andone bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Martinesti - FC Corvinul Hunedoara 1921 2:2

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gherghel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filipoiu rent richting de bal. Filipoiu schiet op doel. Mărăcine krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Sârgu met een sublieme pass. Covaci rent richting de bal. Ilca rent richting de bal. Covaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Covaci schiet op doel. Bogdan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Răscanu trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manolescu met de inworp. Sârgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârgu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Martinesti - FC Corvinul Hunedoara 1921 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Martinesti 47%, FC Corvinul Hunedoara 1921 53%.
FC Martinesti - FC Corvinul Hunedoara 1921 3:2

47e minuut.
Filipoiu is nu in balbezit. Sârgu rent richting de bal. Sârgu passt de bal met de wreef. Ilca is nu in balbezit. Ilca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Martinesti - FC Corvinul Hunedoara 1921 4:2

53e minuut.
Tufeanu passt de bal met de wreef. Filipoiu is nu in balbezit. Filipoiu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mărăcine de bal. Mărăcine schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Trâmbiţaş onderschept slim de pass. Trâmbiţaş geeft de bal voor. Gherghel speelt de bal door. Filipoiu is nu in balbezit. Filipoiu draait met de bal, schiet en ... Andone bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Martinesti - FC Corvinul Hunedoara 1921 4:3

80e minuut.
Surdu rent richting de bal. Surdu passt de bal in één keer door. Filipoiu rent richting de bal. Mărăcine bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăcine draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Sârgu is nu in balbezit. Filipoiu onderschept slim de pass. Filipoiu passt de bal in één keer door. Mărăcine rent richting de bal. Mărăcine haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Martinesti 62%, FC Corvinul Hunedoara 1921 38%.
FC Martinesti - FC Corvinul Hunedoara 1921 4:3