Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. St. Pauli Bucuresti Geto-Dacii
Normal Tactiek 412111
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.4 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Onofrei met een snelle inworp. Dragu rent richting de bal. Oman is nu in balbezit. Dragu verovert de bal door een tackle van achteren. Dragu draait met de bal, schiet en ... Bobeş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. St. Pauli Bucuresti - Geto-Dacii 1:0

12e minuut.
Liga passt de bal zonder na te denken. Daar is Sabău, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabău passt de bal zonder na te denken. Ţiplea rent richting de bal. Ţiplea schiet op doel. Gabrian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mâlcu rent richting de bal. Mâlcu met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lin met een sublieme pass. Liga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mâlcu rent richting de bal. Mâlcu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. St. Pauli Bucuresti - Geto-Dacii 1:1

14e minuut.
Balaci kopt de bal weg. Vîlcu rent richting de bal. Sabău rent richting de bal. Vîlcu verovert de bal door een tackle van achteren. Vîlcu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Oman probeert naar een medespeler te passen. Petrescu is nu in balbezit. Met opzet legt Ţiplea zijn tegenspeler op de grond. Ţiplea krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. St. Pauli Bucuresti 49%, Geto-Dacii 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. St. Pauli Bucuresti - Geto-Dacii 1:1

53e minuut.
Căliman geeft een lange en hoge pass. Onofrei is nu in balbezit. Onofrei passt de bal in één keer door. Dragu is nu in balbezit. Dragu haalt uit met een fantastische trap. Bobeş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Dragu passt de bal zonder na te denken. Ioan rent richting de bal. Dragu rent richting de bal. Dragu haalt uit met een fantastische trap. Ioan probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ţiplea rent richting de bal. Petrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Petrescu probeert naar een medespeler te passen. Oman bereikt de bal nog maar net als eerste. Oman geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Sabău met een sublieme pass. Mâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bârlea. Mâlcu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mâlcu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Oman rent richting de bal. Oman met een sublieme pass. Petrescu rent richting de bal. Ţiplea onderschept slim de pass. Ţiplea haalt uit met een fantastische trap. Gabrian bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. St. Pauli Bucuresti - Geto-Dacii 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. St. Pauli Bucuresti 52%, Geto-Dacii 48%.
F.C. St. Pauli Bucuresti - Geto-Dacii 1:2