Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 17:42
  • Competitiewedstrijd: Liga V.062 [del]
  • Stadion: Helis
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 8347
Geto-Dacii FC Corvinul Hunedoara 1921
412111 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 20.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Scalat passt de bal in één keer door. Oman met een sublieme pass. Sabău probeert naar een medespeler te passen. Balaci heeft problemen om de bal te vangen. Balaci draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Mâlcu rent richting de bal. Mâlcu passt de bal zonder na te denken. Sabău geeft de bal voor. Ţiplea controleert de bal met de borst. Ţiplea draait met de bal, schiet en ... Bogdan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Trâmbiţaş rent richting de bal. Mâlcu verovert de bal door een tackle van achteren. Mâlcu probeert naar een medespeler te passen. Balaci heeft problemen om de bal te vangen. Balaci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Teodosiu met de inworp. Filipoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prunea. Prunea krijgt een gele kaart.

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gherghel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Ioan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filipoiu rent richting de bal. Filipoiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Tufeanu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oman met de inworp. Daar is Ţiplea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţiplea schiet op doel. Bogdan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geto-Dacii 40%, FC Corvinul Hunedoara 1921 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Geto-Dacii - FC Corvinul Hunedoara 1921 0:0

49e minuut.
Filipoiu onderschept slim de pass. Filipoiu passt de bal in één keer door. Mărăcine is nu in balbezit. Mărăcine draait met de bal, schiet en ... Bobeş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Prunea geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teodosiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filipoiu is nu in balbezit. Filipoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Geto-Dacii - FC Corvinul Hunedoara 1921 0:1

82e minuut.
Klungelig pakt Filipoiu de bal. Prunea verovert de bal door een tackle van achteren. Prunea passt de bal met de wreef. Mărăcine rent richting de bal. Mărăcine schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Surdu passt de bal in één keer door. Scalat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scalat geeft een lange en hoge pass. Ţiplea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiplea haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geto-Dacii 49%, FC Corvinul Hunedoara 1921 51%.
Geto-Dacii - FC Corvinul Hunedoara 1921 0:1