Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. St. Pauli Bucuresti FC Martinesti
Normal Tactiek 433
58% Balbezit 42%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20.7
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Oprescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vîlcu rent richting de bal. Covaci verovert de bal door een tackle van achteren. Ilca is nu in balbezit. Ilca haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

3e minuut.
Dragu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nedelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Vărsatu zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Vărsatu naar de kleedkamers voor een vroege douche. Nedelescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Dragu wilt de vrije trap nemen. Nedelescu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. St. Pauli Bucuresti - FC Martinesti 1:0

6e minuut.
Klungelig pakt Chiţa de bal. Liga is nu in balbezit. Liga probeert naar een medespeler te passen. Căliman bereikt de bal nog maar net als eerste. Căliman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Andone werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Nedelescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nedelescu schiet op doel. Andone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. St. Pauli Bucuresti - FC Martinesti 2:0

8e minuut.
Onofrei is nu in balbezit. Onofrei geeft een lange en hoge pass. Manolescu is nu in balbezit. Nedelescu is nu in balbezit. Nedelescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Andone trapt de bal weg. Vîlcu rent richting de bal. Vîlcu passt de bal in één keer door. Nedelescu rent richting de bal. Nedelescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. St. Pauli Bucuresti - FC Martinesti 3:0

10e minuut.
Breahna is nu in balbezit. Dragu onderschept slim de pass. Dragu passt de bal zonder na te denken. Ilca is nu in balbezit. Ilca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. St. Pauli Bucuresti - FC Martinesti 3:1

15e minuut.
Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa speelt de bal door. Ilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Covaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Covaci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Breahna probeert naar een medespeler te passen. Chiţa rent richting de bal. Chiţa passt de bal zonder na te denken. Ilca rent richting de bal. Ilca schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Covaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Covaci haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. St. Pauli Bucuresti - FC Martinesti 3:2

34e minuut.
Petrescu passt de bal zonder na te denken. Vîlcu heeft problemen om de bal te vangen. Vîlcu speelt de bal door. Covaci is nu in balbezit. Covaci draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Vîlcu met een snelle inworp. Căliman speelt de bal door. Sârgu rent richting de bal. Dragu verovert de bal door een tackle van achteren. Dragu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. St. Pauli Bucuresti 49%, FC Martinesti 51%.
F.C. St. Pauli Bucuresti - FC Martinesti 3:2

50e minuut.
Sârgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vîlcu onderschept slim de pass. Vîlcu geeft de bal voor. Nedelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedelescu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Rujoiu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Căliman met de inworp. Dragu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Covaci raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Atasie komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Chiţa geeft de bal voor. Doeltrap. Gabrian met een harde bal richting middenveld. Dragu rent richting de bal. Dragu schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Onofrei rent richting de bal. Boroi geeft een hoge lob. Lin heeft problemen om de bal te vangen. Ilca rent richting de bal. Ilca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. St. Pauli Bucuresti - FC Martinesti 3:3

80e minuut.
Petrescu rent richting de bal. Breahna verovert de bal door een tackle van achteren. Breahna probeert naar een medespeler te passen. Ilca rent richting de bal. Ilca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. St. Pauli Bucuresti - FC Martinesti 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. St. Pauli Bucuresti 43%, FC Martinesti 57%.
F.C. St. Pauli Bucuresti - FC Martinesti 3:4