Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Corvinul Hunedoara 1921 Estrella Tg-M
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Filipoiu is nu in balbezit. Petruţ is nu in balbezit. Filipoiu onderschept slim de pass. Filipoiu passt de bal zonder na te denken. Mărăcine is nu in balbezit. Epure kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mărăcine rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Corvinul Hunedoara 1921 - Estrella Tg-M 1:0

14e minuut.
Filipoiu passt de bal met de wreef. Teodosiu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mărculescu. Mărculescu krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Tomescu onderschept slim de pass. Tomescu passt de bal in één keer door. Petri bereikt de bal nog maar net als eerste. Petri haalt uit met een fantastische trap. Bogdan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Corvinul Hunedoara 1921 - Estrella Tg-M 1:1

30e minuut.
Surdu onderschept slim de pass. Surdu speelt de bal door. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu geeft een lange en hoge pass. Gherghel kopt de bal weg. Epure probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Corvinul Hunedoara 1921 67%, Estrella Tg-M 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Corvinul Hunedoara 1921 - Estrella Tg-M 1:1

51e minuut.
Trâmbiţaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Petri de bal. Petri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bogdan probeert wanhopig de bal te grijpen. Petri bereikt de bal nog maar net als eerste. Petri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Mărculescu heeft problemen om de bal te vangen. Filipoiu onderschept slim de pass. Filipoiu probeert naar een medespeler te passen. Mărăcine rent richting de bal. Mărăcine haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Mândruleanu geeft een hoge lob. Inworp. Gherghel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filipoiu is nu in balbezit. Filipoiu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Surdu is nu in balbezit. Petruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruţ met een sublieme pass. Roşu is nu in balbezit. Roşu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Petruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruţ passt de bal in één keer door. Petri is nu in balbezit. Roşu rent richting de bal. Roşu haalt uit met een fantastische trap. Bogdan bokst de bal weg.

88e minuut.
Mărculescu onderschept slim de pass. Mărculescu passt de bal zonder na te denken. Petri is nu in balbezit. Roşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşu draait met de bal, schiet en ... Bogdan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Corvinul Hunedoara 1921 58%, Estrella Tg-M 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Corvinul Hunedoara 1921 - Estrella Tg-M 1:1