Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Steaua Buc.. FC NASAUD
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


22e minuut.
Garştea is nu in balbezit. Meleşteu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garştea. Garştea krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Garştea met de inworp. Butacu rent richting de bal. Butacu geeft een lange en hoge pass. Avram heeft problemen om de bal te vangen. Avram haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Steaua Buc.. - FC NASAUD 0:1

40e minuut.
Corpodean onderschept slim de pass. Corpodean probeert naar een medespeler te passen. Butulescu heeft problemen om de bal te vangen. Butulescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Steaua Buc.. - FC NASAUD 1:1

41e minuut.
Gheorghe speelt de bal door. Daar is Avram, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avram passt de bal met de wreef. Gheorghe rent richting de bal. Gheorghe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Steaua Buc.. - FC NASAUD 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Steaua Buc.. 61%, FC NASAUD 39%.
FC Steaua Buc.. - FC NASAUD 1:2

48e minuut.
Crisan verovert de bal door een tackle van achteren. Crisan probeert naar een medespeler te passen. Gheorghe is nu in balbezit. Gheorghe schiet op doel. Lazarovici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Steaua Buc.. - FC NASAUD 1:3

54e minuut.
Crisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crisan met een sublieme pass. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghe verovert de bal door een tackle van achteren. Gheorghe haalt uit met een fantastische trap. Lazarovici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Argeşeanu heeft problemen om de bal te vangen. Corpodean rent richting de bal. Argeşeanu rent richting de bal. Corpodean onderschept slim de pass. Corpodean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Steaua Buc.. - FC NASAUD 2:3

80e minuut.
Bălcescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupeş is nu in balbezit. Lupeş speelt de bal door. Gheorghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Steaua Buc.. 55%, FC NASAUD 45%.
FC Steaua Buc.. - FC NASAUD 2:3