Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua covasna FC NASAUD
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Butacu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Gheorghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghe onderschept slim de pass. Gheorghe geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Dorobanţu heeft problemen om de bal te vangen. Bălcescu rent richting de bal. Greavu onderschept slim de pass. Dorobanţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorobanţu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Argeşeanu met een harde bal richting middenveld. Răscanu kopt de bal weg. Greavu is nu in balbezit. Greavu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua covasna - FC NASAUD 1:0

20e minuut.
Lupeş met een sublieme pass. Popescu rent richting de bal. Popescu geeft een hoge lob. Dorobanţu is nu in balbezit. Dorobanţu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Firea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bălcescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Greavu verovert de bal door een tackle van achteren. Greavu geeft een hoge lob. Chiper werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua covasna - FC NASAUD 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua covasna 47%, FC NASAUD 53%.
Steaua covasna - FC NASAUD 2:0

53e minuut.
Lupeş probeert naar een medespeler te passen. Avram is nu in balbezit. Met opzet legt Turcanu zijn tegenspeler op de grond. Avram wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Avram kan niet meer verder spelen. Roşca komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Lupeş is nu in balbezit. Răscanu rent richting de bal. Răscanu speelt de bal door. Roşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Galdea speelt de bal door. Bălcescu speelt de bal door. Turcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşca verovert de bal door een tackle van achteren. Roşca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua covasna - FC NASAUD 2:1

68e minuut.
Lupeş geeft een lange en hoge pass. Stufosu heeft problemen om de bal te vangen. Roşca rent richting de bal. Roşca draait met de bal, schiet en ... Vicol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Steaua covasna - FC NASAUD 2:2

87e minuut.
Inworp. Velican zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Greavu is nu in balbezit. Greavu draait met de bal, schiet en ... Chiper maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua covasna - FC NASAUD 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua covasna 65%, FC NASAUD 35%.
Steaua covasna - FC NASAUD 3:2