Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua covasna F.c Buzau
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
20 gemiddelde waardering 25.4
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen matig


25e minuut.
Răscanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Răscanu is nu in balbezit. Dodrescu onderschept slim de pass. Dodrescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Vameşu verovert de bal door een tackle van achteren. Vameşu speelt de bal door. Dodrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucur rent richting de bal. Bucur draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Dodrescu onderschept slim de pass. Dodrescu met een sublieme pass. Bucur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucur schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dimitrescu de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua covasna 63%, F.c Buzau 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Steaua covasna - F.c Buzau 0:0

47e minuut.
Vameşu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stufosu de bal. Bucur rent richting de bal. Bucur schiet op doel. Vicol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua covasna - F.c Buzau 0:1

50e minuut.
Manolescu heeft problemen om de bal te vangen. Manolescu geeft een lange en hoge pass. Sabou kopt de bal weg. Bucur rent richting de bal. Bucur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Codrescu geeft de bal voor. Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Popescu geeft de bal voor. Puştea rent richting de bal. Puştea geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua covasna - F.c Buzau 0:2

79e minuut.
Dodrescu is nu in balbezit. Răscanu onderschept slim de pass. Răscanu passt de bal zonder na te denken. Dorobanţu is nu in balbezit. Dorobanţu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Klungelig pakt Puştea de bal. Dodrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucur is nu in balbezit. Dodrescu is nu in balbezit. Dodrescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Codrescu met een sublieme pass. Vameşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vameşu met een sublieme pass. Bucur rent richting de bal. Bucur schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua covasna 60%, F.c Buzau 40%.
Steaua covasna - F.c Buzau 0:2