Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Steaua Buc.. FC mil sugi
Normal Tactiek Normal
38% Balbezit 62%
77% Spel op eigen helft 23%
4 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
14.4 gemiddelde waardering 22.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mărăcine neemt de hoekschop. Chitaru heeft problemen om de bal te vangen. Simion bereikt de bal nog maar net als eerste. Simion draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Inworp. Dascălu met een snelle inworp. Mărăcine bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăcine geeft een lange en hoge pass. Chitaru heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Steaua Buc.. - FC mil sugi 0:1

14e minuut.
Simion passt de bal zonder na te denken. Oltean is nu in balbezit. Chitaru onderschept slim de pass. Chitaru haalt uit met een fantastische trap. Mănăilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Steaua Buc.. - FC mil sugi 0:2

18e minuut.
Cazangiu passt de bal in één keer door. Pascu is nu in balbezit. Pascu speelt de bal door. Mărăcine rent richting de bal. Mărăcine geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Pascu rent richting de bal. Pascu geeft de bal voor. Tolomac probeert de bal aan de voet te houden. Simion rent richting de bal. Simion draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tolomac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascu verovert de bal door een tackle van achteren. Simion speelt de bal door. Chitaru rent richting de bal. Chitaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Podgorean kopt de bal weg. Mărăcine is nu in balbezit. Mărăcine geeft een hoge lob. Daar is Malancu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malancu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Steaua Buc.. 76%, FC mil sugi 24%.
FC Steaua Buc.. - FC mil sugi 0:2

55e minuut.
Malancu met een snelle inworp. Simion bereikt de bal nog maar net als eerste. Simion probeert naar een medespeler te passen. Chitaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitaru schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Steaua Buc.. - FC mil sugi 0:3

59e minuut.
Chitaru is nu in balbezit. Chitaru speelt de bal door. Malancu rent richting de bal. Malancu draait met de bal, schiet en ... Mănăilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Steaua Buc.. - FC mil sugi 0:4

60e minuut.
Inworp. Malancu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tolomac is nu in balbezit. Simion onderschept slim de pass. Simion geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgorean verovert de bal door een tackle van achteren. Podgorean passt de bal in één keer door. Chitaru is nu in balbezit. Chitaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Butulescu haalt uit met een fantastische trap. Corpodean controleert de bal met de borst. Butulescu is nu in balbezit. Butulescu schiet op doel. Zaharescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Novac geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Mărculescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butulescu schiet op doel. Rădoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Steaua Buc.. - FC mil sugi 1:4

81e minuut.
Corpodean heeft problemen om de bal te vangen. Pascu is nu in balbezit. Pascu passt de bal met de wreef. Chitaru rent richting de bal. Chitaru draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Steaua Buc.. 78%, FC mil sugi 22%.
FC Steaua Buc.. - FC mil sugi 1:4