Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc stefan CORVINIA
Normal Tactiek 433-Force
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 42.1
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Stellini met een sublieme pass. Peräsalo heeft problemen om de bal te vangen. Peräsalo passt de bal in één keer door. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc stefan - CORVINIA 0:1

4e minuut.
Reichler verovert de bal door een tackle van achteren. Reichler geeft de bal voor. Wojnarowski is nu in balbezit. Brekalo rent richting de bal. Brekalo draait met de bal, schiet en ... Caraiman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
fc stefan - CORVINIA 0:2

5e minuut.
Stăvaru probeert de bal met de borst te controleren. Ackmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ackmann probeert naar een medespeler te passen. Vârtejaru is nu in balbezit. Wojnarowski onderschept slim de pass. Paal!
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Peräsalo zal de hoekschop nemen. Wojnarowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc stefan - CORVINIA 0:3

6e minuut.
Peräsalo passt de bal in één keer door. Daar is Comaniciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comaniciu geeft een hoge lob. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
fc stefan - CORVINIA 0:4

7e minuut.
Hudureanu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stăvaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. Caraiman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Ackmann met een sublieme pass. Reichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichler passt de bal in één keer door. Brekalo is nu in balbezit. Brekalo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc stefan - CORVINIA 0:5

14e minuut.
Peräsalo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mâlcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reichler rent richting de bal. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Comaniciu passt de bal met de wreef. Daar is Ackmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ackmann speelt de bal door. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Comaniciu onderschept slim de pass. Comaniciu probeert naar een medespeler te passen. Reichler probeert naar een medespeler te passen. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ackmann passt de bal in één keer door. Wojnarowski is nu in balbezit. Brekalo rent richting de bal. Brekalo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vârtejaru de bal onder controle te krijgen. Caraiman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc stefan - CORVINIA 0:6

30e minuut.
Wojnarowski speelt de bal door. Brekalo controleert de bal met de borst. Roman rent richting de bal. Brekalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Brekalo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Caraiman trapt de bal weg. Stellini kopt de bal weg. Peräsalo met een sublieme pass. Brekalo is nu in balbezit. Brekalo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Caraiman trapt de bal weg. Ackmann kopt de bal weg. Stănăşilă heeft problemen om de bal te vangen. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc stefan - CORVINIA 0:7

34e minuut.
Peräsalo passt de bal met de wreef. Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu geeft een lange en hoge pass. Brekalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Brekalo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Comaniciu rent richting de bal. Reichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichler passt de bal zonder na te denken. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Iorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichler verovert de bal door een tackle van achteren. Reichler passt de bal zonder na te denken. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc stefan - CORVINIA 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc stefan 79%, CORVINIA 21%.
fc stefan - CORVINIA 0:8

48e minuut.
Apostoli geeft de bal voor. Reichler rent richting de bal. Reichler probeert naar een medespeler te passen. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc stefan - CORVINIA 0:9

50e minuut.
Stellini passt de bal in één keer door. Ackmann met een sublieme pass. Reichler speelt de bal door. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Comaniciu geeft een hoge lob. Brekalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Brekalo passt de bal in één keer door. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc stefan - CORVINIA 0:10

57e minuut.
Wojnarowski passt de bal met de wreef. Reichler probeert naar een medespeler te passen. Brekalo is nu in balbezit. Brekalo draait met de bal, schiet en ... Caraiman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc stefan - CORVINIA 0:11

60e minuut.
Reichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichler probeert naar een medespeler te passen. Brekalo is nu in balbezit. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Vârtejaru trapt de bal weg van het doel. Ackmann met een sublieme pass. Klungelig pakt Stănăşilă de bal. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc stefan - CORVINIA 0:12

64e minuut.
Reichler speelt de bal door. Brekalo heeft problemen om de bal te vangen. Reichler speelt de bal door. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc stefan - CORVINIA 0:13

69e minuut.
Peräsalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peräsalo passt de bal met de wreef. Comaniciu speelt de bal door. Reichler rent richting de bal. Reichler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Reichler geeft de bal voor. Caraiman probeert naar een medespeler te passen. Stellini kopt de bal weg. Peräsalo kan de bal niet met de borst controleren. Peräsalo geeft een lange en hoge pass. Caraiman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Mâlcu geeft de bal voor. Apostoli geeft de bal voor. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc stefan - CORVINIA 0:14

81e minuut.
Comaniciu geeft een hoge lob. Ackmann speelt de bal door. Wojnarowski probeert de bal met de borst te controleren. Ackmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ackmann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
fc stefan - CORVINIA 0:15

81e minuut.
Stăvaru passt de bal zonder na te denken. Iscru bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vârtejaru de bal onder controle te krijgen. Caraiman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Klungelig pakt Wojnarowski de bal. Wojnarowski passt de bal met de wreef. Reichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichler passt de bal zonder na te denken. Comaniciu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Reichler speelt de bal door. Daar is Mâlcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brekalo rent richting de bal. Reichler is nu in balbezit. Reichler geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
fc stefan - CORVINIA 0:16

90e minuut.
Brekalo is nu in balbezit. Brekalo speelt de bal door. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc stefan 83%, CORVINIA 17%.
fc stefan - CORVINIA 0:16