Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CORVINIA fc stefan
433-Force Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
20% Spel op eigen helft 80%
24 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 17.4
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Peräsalo rent richting de bal. Reichler rent richting de bal. Reichler probeert naar een medespeler te passen. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - fc stefan 1:0

7e minuut.
Roman is nu in balbezit. Roman passt de bal met de wreef. Ackmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ackmann geeft een hoge lob. Wojnarowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Caraiman met een harde bal richting middenveld. Brekalo kopt de bal weg. Reichler geeft een hoge lob. Stănăşilă heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - fc stefan 2:0

18e minuut.
Comaniciu met een sublieme pass. Wojnarowski speelt de bal door. Reichler probeert naar een medespeler te passen. Brekalo is nu in balbezit. Brekalo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Inworp. Apostoli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reichler geeft een hoge lob. Brekalo is nu in balbezit. Brekalo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Iscru rent richting de bal. Peräsalo onderschept slim de pass. Peräsalo speelt de bal door. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Dediu heeft problemen om de bal te vangen. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dediu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wojnarowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brekalo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Caraiman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brekalo rent richting de bal. Brekalo schiet op doel. Paal!

32e minuut.
Coposu bereikt de bal nog maar net als eerste. Peräsalo geeft een lange en hoge pass. Daar is Dediu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski schiet op doel. Caraiman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Reichler kopt de bal weg. Caraiman probeert naar een medespeler te passen. Ackmann kopt de bal weg. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Iorga probeert naar een medespeler te passen. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski passt de bal zonder na te denken. Brekalo rent richting de bal. Brekalo schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - fc stefan 3:0

42e minuut.
Handrup probeert naar een medespeler te passen. Comaniciu heeft problemen om de bal te vangen. Comaniciu passt de bal met de wreef. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski schiet op doel. Caraiman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Klungelig pakt Stăvaru de bal. Comaniciu geeft een lange en hoge pass. Wojnarowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brekalo rent richting de bal. Brekalo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORVINIA 24%, fc stefan 76%.
CORVINIA - fc stefan 3:0

55e minuut.
Armeanca kopt de bal weg. Klungelig pakt Comaniciu de bal. Ionică is nu in balbezit. Comaniciu onderschept slim de pass. Comaniciu geeft een lange en hoge pass. Caraiman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Ackmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ackmann speelt de bal door. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. Caraiman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - fc stefan 4:0

68e minuut.
Iorga rent richting de bal. Reichler is nu in balbezit. Reichler passt de bal zonder na te denken. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Peräsalo passt de bal zonder na te denken. Stellini is nu in balbezit. Stellini speelt de bal door. Reichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichler geeft een lange en hoge pass. Caraiman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - fc stefan 5:0

71e minuut.
Ionică bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu onderschept slim de pass. Comaniciu passt de bal in één keer door. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski speelt de bal door. Brekalo is nu in balbezit. Brekalo schiet op doel. Caraiman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - fc stefan 6:0

78e minuut.
Brekalo is nu in balbezit. Ackmann rent richting de bal. Ackmann geeft de bal voor. Daar is Wojnarowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - fc stefan 7:0

82e minuut.
Iorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ackmann onderschept slim de pass. Ackmann passt de bal zonder na te denken. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - fc stefan 8:0

83e minuut.
Ionică kopt de bal weg. Reichler met een sublieme pass. Dediu heeft problemen om de bal te vangen. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski schiet op doel. Caraiman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORVINIA 15%, fc stefan 85%.
CORVINIA - fc stefan 8:0