Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Constantin Fc sdsadf
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20.9
weak Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Murzacu passt de bal zonder na te denken. Olteanu rent richting de bal. Olteanu passt de bal zonder na te denken. Rozan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Petru met een harde bal richting middenveld. Tudorache kopt de bal weg. Scalat controleert de bal met de borst. Cărămidaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărămidaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Scalat trapt de bal weg van het doel. Homoţescu kopt de bal weg. Ungureanu is nu in balbezit. Tudorache verovert de bal door een tackle van achteren. Tudorache schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Munteanu passt de bal in één keer door. Cărămidaru is nu in balbezit. Ungureanu is nu in balbezit. Cărămidaru verovert de bal door een tackle van achteren. Cărămidaru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Constantin Fc - sdsadf 1:0

10e minuut.
Rozan is nu in balbezit. Pinter onderschept slim de pass. Pinter speelt de bal door. Murzacu rent richting de bal. Murzacu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Scânteianu probeert naar een medespeler te passen. Rozan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozan draait met de bal, schiet en ... Petru werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Lord probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Constantin Fc - sdsadf 1:1

24e minuut.
Tudorache passt de bal met de wreef. Munteanu is nu in balbezit. Munteanu passt de bal in één keer door. Tudorache rent richting de bal. Tudorache draait met de bal, schiet en ... Piţigoi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Ilovici geeft een hoge lob. Inworp. Munteanu met een snelle inworp. Tudorache is nu in balbezit. Tudorache schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cărămidaru is nu in balbezit. Cărămidaru draait met de bal, schiet en ... Piţigoi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Constantin Fc - sdsadf 2:1

36e minuut.
Murzacu rent richting de bal. Murzacu geeft een hoge lob. Ilovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilovici schiet op doel. Rozan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Petru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Munteanu speelt de bal door. Olteanu speelt de bal door. Murzacu speelt de bal door. Rozan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Constantin Fc 51%, sdsadf 49%.
Constantin Fc - sdsadf 2:1

58e minuut.
Olteanu is nu in balbezit. Olteanu passt de bal zonder na te denken. Rozan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozan haalt uit met een fantastische trap. Pinter probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Constantin Fc - sdsadf 2:2

75e minuut.
Munteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilovici rent richting de bal. Ilovici geeft de bal voor. Rozan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozan haalt uit met een fantastische trap. Petru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Lord geeft een lange en hoge pass. Baniciu kopt de bal weg. Rozan is nu in balbezit. Rozan schiet op doel. Petru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Constantin Fc - sdsadf 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Constantin Fc 59%, sdsadf 41%.
Constantin Fc - sdsadf 2:3