Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GHENCEA FC Viitorul Bucuresti
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.7
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Siladi passt de bal zonder na te denken. Papuc is nu in balbezit. Papuc geeft een lange en hoge pass. Mateescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Vasile verovert de bal door een tackle van achteren. Vasile passt de bal met de wreef. Caramarin is nu in balbezit. Mateescu onderschept slim de pass. Mateescu schiet op doel. Macri bokst de bal weg.

21e minuut.
Ţărus probeert naar een medespeler te passen. Marcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcu met een sublieme pass. Cristinel rent richting de bal. Cristinel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Caramarin rent richting de bal. Mateescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Siladi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mateescu schiet op doel. De bal raakt de paal. Macri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GHENCEA - FC Viitorul Bucuresti 1:0

35e minuut.
Geană rent richting de bal. Geană probeert naar een medespeler te passen. Siladi rent richting de bal. Mateescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mateescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Ilică verovert de bal door een tackle van achteren. Geană probeert naar een medespeler te passen. Mateescu rent richting de bal. Mateescu schiet op doel. Macri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GHENCEA - FC Viitorul Bucuresti 2:0

41e minuut.
Geană bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilică is nu in balbezit. Geană onderschept slim de pass. Cristinel rent richting de bal. Cristinel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GHENCEA - FC Viitorul Bucuresti 2:1

43e minuut.
Ciubotariu passt de bal met de wreef. Mateescu rent richting de bal. Vasile bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mateescu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GHENCEA - FC Viitorul Bucuresti 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GHENCEA 56%, FC Viitorul Bucuresti 44%.
FC GHENCEA - FC Viitorul Bucuresti 3:1

47e minuut.
Caramarin met een sublieme pass. Padineanu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siladi. Siladi krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Cristinel probeert de bal met de borst te controleren. Teodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cilibeanu de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Daar is Ciubotariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padineanu rent richting de bal. Padineanu passt de bal zonder na te denken. Mateescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateescu schiet op doel. Macri bokst de bal weg.

61e minuut.
Carp geeft een lange en hoge pass. Fizedean probeert de bal aan de voet te houden. Papuc speelt de bal door. Mateescu rent richting de bal. Mateescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GHENCEA - FC Viitorul Bucuresti 4:1

77e minuut.
Duţă geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ochetan met de inworp. Padineanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Padineanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Marcu speelt de bal door. Cristinel is nu in balbezit. Teodorescu maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Teodorescu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GHENCEA 39%, FC Viitorul Bucuresti 61%.
FC GHENCEA - FC Viitorul Bucuresti 4:1