Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Viitorul Bucuresti FC GHENCEA
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


31e minuut.
Mateescu is nu in balbezit. Chirilă onderschept slim de pass. Chirilă probeert naar een medespeler te passen. Fizedean rent richting de bal. Fizedean schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Bucuresti - FC GHENCEA 0:1

37e minuut.
Cilibeanu is nu in balbezit. Cilibeanu geeft een hoge lob. Sârb kopt de bal weg. Mateescu rent richting de bal. Mateescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Fizedean verovert de bal door een tackle van achteren. Fizedean geeft een hoge lob. Mateescu is nu in balbezit. Mateescu haalt uit met een fantastische trap. Macri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Bucuresti - FC GHENCEA 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Viitorul Bucuresti 56%, FC GHENCEA 44%.
FC Viitorul Bucuresti - FC GHENCEA 0:2

58e minuut.
Ochetan rent richting de bal. Ochetan geeft een lange en hoge pass. Mateescu rent richting de bal. Mateescu draait met de bal, schiet en ... Macri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Bucuresti - FC GHENCEA 0:3

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tudorache trapt de bal weg van het doel. Papuc kopt de bal weg. Cristinel controleert de bal met de borst. Cristinel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Siladi geeft de bal voor. Klungelig pakt Teodorescu de bal. Cristinel rent richting de bal. Cristinel draait met de bal, schiet en ... Tudorache werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Bucuresti - FC GHENCEA 1:3

81e minuut.
Ilică geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carp met de inworp. Geană rent richting de bal. Geană schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Viitorul Bucuresti 35%, FC GHENCEA 65%.
FC Viitorul Bucuresti - FC GHENCEA 1:3