Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Lorenzo CORVINIA
Normal Tactiek 433-Force
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 39.6
slecht Schieten solide
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


12e minuut.
Comaniciu met een sublieme pass. Klungelig pakt Bochinsky de bal. Bochinsky met een sublieme pass. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lorenzo - CORVINIA 0:1

15e minuut.
Bochinsky heeft problemen om de bal te vangen. Reichler is nu in balbezit. Reichler passt de bal zonder na te denken. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Armeanca met een sublieme pass. Reichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichler passt de bal met de wreef. Brekalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Brekalo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Petcu verovert de bal door een tackle van achteren. Armeanca verovert de bal door een tackle van achteren. Armeanca met een sublieme pass. Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu geeft een hoge lob. Silveanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wojnarowski rent richting de bal. Paal! Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lorenzo - CORVINIA 0:2

24e minuut.
Petriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichler verovert de bal door een tackle van achteren. Reichler speelt de bal door. Brekalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Brekalo schiet op doel. Paal! Silveanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lorenzo - CORVINIA 0:3

33e minuut.
Klungelig pakt Stellini de bal. Petriş is nu in balbezit. Stellini onderschept slim de pass. Ackmann is nu in balbezit. Ackmann geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Klungelig pakt Petriş de bal. Reichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichler passt de bal met de wreef. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bochinsky rent richting de bal. Reichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichler geeft een lange en hoge pass. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Lorenzo 70%, CORVINIA 30%.
Fc Lorenzo - CORVINIA 0:3

62e minuut.
Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Pleşca ... Strafschop! Pleşca krijgt een gele kaart. Reichler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brekalo neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lorenzo - CORVINIA 0:4

66e minuut.
Reichler passt de bal in één keer door. Daar is Wojnarowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojnarowski passt de bal met de wreef. Brekalo is nu in balbezit. Brekalo draait met de bal, schiet en ... Silveanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Wojnarowski is nu in balbezit. Milea onderschept slim de pass. Milea passt de bal in één keer door. Reichler is nu in balbezit. Reichler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lorenzo - CORVINIA 0:5

69e minuut.
Daar is Peräsalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brekalo rent richting de bal. Petriş begaat een overtreding. Petriş krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Brekalo is nu in balbezit. Brekalo passt de bal in één keer door. Reichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichler haalt uit met een fantastische trap. Pleşca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Silveanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Stellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Peräsalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peräsalo passt de bal in één keer door. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Miculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brekalo verovert de bal door een tackle van achteren. Brekalo geeft de bal voor. Peräsalo probeert naar een medespeler te passen. Wojnarowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lorenzo - CORVINIA 0:6

80e minuut.
Brekalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Brekalo passt de bal zonder na te denken. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ... Silveanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lorenzo - CORVINIA 0:7

85e minuut.
Brekalo is nu in balbezit. Brekalo draait met de bal, schiet en ... Pleşca probeert de bal aan de voet te houden. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Lorenzo 82%, CORVINIA 18%.
Fc Lorenzo - CORVINIA 0:7