Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CORVINIA Fc Lorenzo
433-Force Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
24 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 20.7
very good Schieten weak
adequate Passen poor
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Peräsalo passt de bal in één keer door. Brekalo is nu in balbezit. Reichler geeft een lange en hoge pass. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Ackmann rent richting de bal. Ackmann met een sublieme pass. Brekalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peräsalo rent richting de bal. Peräsalo geeft de bal voor. Silveanu bokst de bal weg. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - Fc Lorenzo 1:0

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Armeanca de bal onder controle te krijgen. Bărzoi is nu in balbezit. Bărzoi draait met de bal, schiet en ... Gudžoski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Handrup probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Stellini heeft problemen om de bal te vangen. Stellini geeft een hoge lob. Reichler kopt de bal weg. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Silveanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Reichler passt de bal zonder na te denken. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski schiet op doel. Balint probeert de bal aan de voet te houden. Silveanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - Fc Lorenzo 2:0

23e minuut.
Mureşan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Reichler rent richting de bal. Reichler passt de bal zonder na te denken. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Balint bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Wojnarowski de bal. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - Fc Lorenzo 3:0

31e minuut.
Armeanca rent richting de bal. Comaniciu speelt de bal door. Brekalo is nu in balbezit. Brekalo schiet op doel. Balint probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Reichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichler haalt uit met een fantastische trap. Pleşca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Comaniciu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Silveanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - Fc Lorenzo 4:0

34e minuut.
Reichler probeert naar een medespeler te passen. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Balint tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balint krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Ackmann speelt de bal door. Brekalo is nu in balbezit. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. Silveanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

38e minuut.
Stellini probeert naar een medespeler te passen. Peräsalo is nu in balbezit. Peräsalo geeft een lange en hoge pass. Reichler is nu in balbezit. Reichler geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - Fc Lorenzo 5:0

39e minuut.
Brekalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichler geeft de bal voor. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ... Paal!

40e minuut.
Reichler rent richting de bal. Reichler geeft een hoge lob. Klungelig pakt Brekalo de bal. Brekalo haalt uit met een fantastische trap. Silveanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - Fc Lorenzo 6:0

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Ackmann de bal onder controle te krijgen. Dogaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stellini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stellini krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORVINIA 23%, Fc Lorenzo 77%.
CORVINIA - Fc Lorenzo 6:0

47e minuut.
Comaniciu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Reichler de bal. Reichler passt de bal met de wreef. Brekalo is nu in balbezit. Brekalo draait met de bal, schiet en ... Silveanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - Fc Lorenzo 7:0

52e minuut.
Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski passt de bal zonder na te denken. Balint rent richting de bal. Balint passt de bal in één keer door. Peräsalo geeft een hoge lob. Silveanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - Fc Lorenzo 8:0

57e minuut.
Brekalo is nu in balbezit. Wojnarowski rent richting de bal. Reichler speelt de bal door. Brekalo rent richting de bal. Brekalo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - Fc Lorenzo 9:0

63e minuut.
Ackmann speelt de bal door. Peräsalo rent richting de bal. Peräsalo probeert naar een medespeler te passen. Reichler rent richting de bal. Reichler geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - Fc Lorenzo 10:0

65e minuut.
Wojnarowski onderschept slim de pass. Milea is nu in balbezit. Wojnarowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Milea raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Milea kan niet meer verder spelen. Docu komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Miculescu is nu in balbezit. Docu is nu in balbezit. Ackmann verovert de bal door een tackle van achteren. Reichler is nu in balbezit. Reichler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Pleşca geeft een lange en hoge pass. Inworp. Peräsalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brekalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Brekalo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Apostoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostoli probeert naar een medespeler te passen. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Wojnarowski onderschept slim de pass. Wojnarowski passt de bal in één keer door. Reichler rent richting de bal. Reichler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - Fc Lorenzo 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORVINIA 17%, Fc Lorenzo 83%.
CORVINIA - Fc Lorenzo 11:0