Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Constantin Fc FC Viitorul Bucuresti
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.4
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Bodea is nu in balbezit. Tănăsoaica rent richting de bal. Tănăsoaica met een sublieme pass. Bălăcescu rent richting de bal. Bălăcescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Klungelig pakt Siladi de bal. Bălăcescu is nu in balbezit. Bodea begaat een overtreding. Bodea krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Bodea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorache passt de bal met de wreef. Bălăcescu rent richting de bal. Bălăcescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Cristinel passt de bal zonder na te denken. Geană bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinter rent richting de bal. Geană onderschept slim de pass. Geană draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Pinter trapt de bal weg van het doel. Bodea kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bălăşoiu de bal onder controle te krijgen. Cristinel is nu in balbezit. Cristinel draait met de bal, schiet en ... Petru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Lord geeft een lange en hoge pass. Tănăsoaica kopt de bal weg. Oniṣoarã met een sublieme pass. Klungelig pakt Geană de bal. Geană schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Constantin Fc 52%, FC Viitorul Bucuresti 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Constantin Fc - FC Viitorul Bucuresti 0:0

56e minuut.
Lord geeft een hoge lob. Inworp. Carp met een snelle inworp. Geană rent richting de bal. Geană haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Constantin Fc - FC Viitorul Bucuresti 0:1

69e minuut.
Klungelig pakt Duţă de bal. Bălăcescu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duţă. Bălăcescu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bălăcescu kan niet meer verder spelen. Cărămidaru komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Bodea passt de bal in één keer door. Sârb is nu in balbezit. Sârb speelt de bal door. Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Munteanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Munteanu geeft een lange en hoge pass. Oniṣoarã kopt de bal weg. Cărămidaru rent richting de bal. Cărămidaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Constantin Fc - FC Viitorul Bucuresti 1:1

81e minuut.
Bălăşoiu speelt de bal door. Cărămidaru is nu in balbezit. Cărămidaru heeft problemen om de bal te vangen. Cărămidaru draait met de bal, schiet en ... Duţă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Siladi rent richting de bal. Munteanu is nu in balbezit. Munteanu geeft de bal voor. Cărămidaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărămidaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Constantin Fc - FC Viitorul Bucuresti 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Constantin Fc 45%, FC Viitorul Bucuresti 55%.
Constantin Fc - FC Viitorul Bucuresti 2:1