Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GHENCEA sdsadf
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.5
average Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Tudorache trapt de bal weg van het doel. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilovici passt de bal met de wreef. Rozan is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Baniciu geeft een hoge lob. Ciubotariu controleert de bal met de borst. Met opzet legt Ilovici zijn tegenspeler op de grond. Ilovici krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Ilică met een sublieme pass. Ciubotariu rent richting de bal. Atasie rent richting de bal. Atasie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GHENCEA - sdsadf 0:1

10e minuut.
Atasie is nu in balbezit. Mateescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Atasie. Atasie krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Epuraş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Ilovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilovici probeert naar een medespeler te passen. Rozan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Fizedean is nu in balbezit. Scalat is nu in balbezit. Scalat geeft een lange en hoge pass. Daar is Rozan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rozan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu geeft een lange en hoge pass. Rozan probeert de bal aan de voet te houden. Atasie bereikt de bal nog maar net als eerste. Atasie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Olteanu geeft een lange en hoge pass. Ţărus speelt de bal door. Ilică heeft problemen om de bal te vangen. Rozan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ciubotariu passt de bal met de wreef. Daar is Padineanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padineanu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mateescu de bal. Mateescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GHENCEA 64%, sdsadf 36%.
FC GHENCEA - sdsadf 0:1

63e minuut.
Papuc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fizedean geeft een hoge lob. Daar is Olteanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padineanu rent richting de bal. Padineanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Fizedean onderschept slim de pass. Fizedean probeert naar een medespeler te passen. Mateescu is nu in balbezit. Mateescu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Scalat de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Olteanu met een sublieme pass. Daar is Ciubotariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Epuraş. Epuraş krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GHENCEA 49%, sdsadf 51%.
FC GHENCEA - sdsadf 0:1