Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CORVINIA FC Arad 2021
433-Force Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
26 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 20.7
zeer goed Schieten zwak
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Wojnarowski verovert de bal door een tackle van achteren. Olivian bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. Albu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - FC Arad 2021 1:0

2e minuut.
Chivulete speelt de bal door. Ilca heeft problemen om de bal te vangen. Wojnarowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Armeanca kan de bal niet met de borst controleren. Armeanca geeft een hoge lob. Reichler kopt de bal weg. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ... Albu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Stellini met een sublieme pass. Peräsalo rent richting de bal. Peräsalo probeert naar een medespeler te passen. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Reichler de bal. Reichler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - FC Arad 2021 2:0

9e minuut.
Peräsalo speelt de bal door. Brekalo is nu in balbezit. Brekalo geeft een hoge lob. Reichler is nu in balbezit. Reichler haalt uit met een fantastische trap. Albu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Butulan is nu in balbezit. Reichler verovert de bal door een tackle van achteren. Reichler speelt de bal door. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Brekalo passt de bal in één keer door. Daar is Stellini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stellini probeert naar een medespeler te passen. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - FC Arad 2021 3:0

23e minuut.
Reichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichler passt de bal in één keer door. Daar is Brekalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reichler geeft een hoge lob. Wojnarowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Albu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Mâlcu de bal onder controle te krijgen. Ackmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivian begaat een overtreding. Olivian krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Comaniciu passt de bal met de wreef. Reichler rent richting de bal. Reichler speelt de bal door. Klungelig pakt Wojnarowski de bal. Wojnarowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Ilca rent richting de bal. Armeanca onderschept slim de pass. Armeanca geeft een lange en hoge pass. Reichler rent richting de bal. Reichler geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Gudžoski met een harde bal richting middenveld. Ackmann kopt de bal weg. Peräsalo geeft een lange en hoge pass. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Chivulete is nu in balbezit. Armeanca verovert de bal door een tackle van achteren. Armeanca probeert naar een medespeler te passen. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Mâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Peräsalo verovert de bal door een tackle van achteren. Peräsalo geeft een hoge lob. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Ackmann rent richting de bal. Ackmann geeft een lange en hoge pass. Ilieş probeert de bal aan de voet te houden. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Stellini kopt de bal weg. Reichler rent richting de bal. Reichler passt de bal in één keer door. Daar is Wojnarowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORVINIA 23%, FC Arad 2021 77%.
CORVINIA - FC Arad 2021 3:0

48e minuut.
Ackmann verovert de bal door een tackle van achteren. Ackmann speelt de bal door. Comaniciu probeert naar een medespeler te passen. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Comaniciu speelt de bal door. Reichler met een sublieme pass. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski schiet op doel. Albu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - FC Arad 2021 4:0

52e minuut.
Comaniciu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reichler is nu in balbezit. Reichler geeft een lange en hoge pass. Wojnarowski heeft problemen om de bal te vangen. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. Albu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Daar is Chivulete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ackmann is nu in balbezit. Ackmann passt de bal in één keer door. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. Albu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - FC Arad 2021 5:0

63e minuut.
Reichler kopt de bal weg. Klungelig pakt Ackmann de bal. Ackmann met een sublieme pass. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. Albu bokst de bal weg.

68e minuut.
Ackmann rent richting de bal. Ackmann geeft een lange en hoge pass. Peräsalo rent richting de bal. Peräsalo draait met de bal, schiet en ... Albu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - FC Arad 2021 6:0

89e minuut.
Albu trapt de bal weg van het doel. Ackmann kopt de bal weg. Klungelig pakt Scutaru de bal. Peräsalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peräsalo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORVINIA 27%, FC Arad 2021 73%.
CORVINIA - FC Arad 2021 6:0