Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arad 2021 CORVINIA
Normal Tactiek 433-Force
35% Balbezit 65%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 41.5
matig Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


4e minuut.
Olivian is nu in balbezit. Ackmann onderschept slim de pass. Reichler met een sublieme pass. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Vîlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostoli rent richting de bal. Apostoli passt de bal zonder na te denken. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Ackmann onderschept slim de pass. Ackmann geeft een hoge lob. Reichler kopt de bal weg. Klungelig pakt Wojnarowski de bal. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ... Albu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arad 2021 - CORVINIA 0:1

19e minuut.
Ackmann kopt de bal weg. Brekalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichler speelt de bal door. Peräsalo is nu in balbezit. Peräsalo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Stellini passt de bal met de wreef. Brekalo rent richting de bal. Brekalo passt de bal zonder na te denken. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Stellini onderschept slim de pass. Peräsalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peräsalo passt de bal met de wreef. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. Albu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Ackmann verovert de bal door een tackle van achteren. Ackmann met een sublieme pass. Brekalo is nu in balbezit. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ... Albu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Peräsalo is nu in balbezit. Mâlcu begaat een overtreding. Peräsalo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stellini zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wojnarowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Comaniciu verovert de bal door een tackle van achteren. Comaniciu met een sublieme pass. Oprişan rent richting de bal. Wojnarowski onderschept slim de pass. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Brekalo passt de bal zonder na te denken. Reichler heeft problemen om de bal te vangen. Reichler passt de bal met de wreef. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arad 2021 - CORVINIA 0:2

37e minuut.
Comaniciu geeft de bal voor. Brekalo kopt de bal weg. Ilieş probeert de bal aan de voet te houden. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Stănciulescu rent richting de bal. Ackmann onderschept slim de pass. Ackmann passt de bal zonder na te denken. Brekalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Brekalo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arad 2021 82%, CORVINIA 18%.
FC Arad 2021 - CORVINIA 0:2

49e minuut.
Comaniciu passt de bal in één keer door. Oprişan rent richting de bal. Ackmann onderschept slim de pass. Daar is Wojnarowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojnarowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arad 2021 - CORVINIA 0:3

52e minuut.
Peräsalo rent richting de bal. Peräsalo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wojnarowski de bal. Wojnarowski schiet op doel. Albu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arad 2021 - CORVINIA 0:4

55e minuut.
Apostoli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Reichler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reichler met een sublieme pass. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski schiet op doel. Albu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Peräsalo is nu in balbezit. Peräsalo passt de bal in één keer door. Reichler is nu in balbezit. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Stănciulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ackmann verovert de bal door een tackle van achteren. Ackmann passt de bal in één keer door. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski schiet op doel. Albu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arad 2021 - CORVINIA 0:5

63e minuut.
Stellini kopt de bal weg. Reichler is nu in balbezit. Reichler passt de bal zonder na te denken. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Stellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Stellini geeft de bal voor. Reichler met een sublieme pass. Wojnarowski heeft problemen om de bal te vangen. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Sulea geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stellini met een snelle inworp. Brekalo is nu in balbezit. Brekalo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Wojnarowski rent richting de bal. Reichler rent richting de bal. Reichler geeft de bal voor. Sulea heeft problemen om de bal te vangen. Brekalo is nu in balbezit. Paal!
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Reichler speelt de bal door. Ackmann heeft problemen om de bal te vangen. Ackmann speelt de bal door. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Wojnarowski probeert naar een medespeler te passen. Reichler heeft problemen om de bal te vangen. Reichler passt de bal met de wreef. Brekalo rent richting de bal. Brekalo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ackmann rent richting de bal. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu passt de bal met de wreef. Brekalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Brekalo haalt uit met een fantastische trap. Albu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Stănciulescu rent richting de bal. Ackmann onderschept slim de pass. Ackmann passt de bal met de wreef. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klungelig pakt Wojnarowski de bal. Peräsalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sulea krijgt een gele kaart. Peräsalo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ackmann zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Olivian de bal. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Wojnarowski passt de bal in één keer door. Reichler is nu in balbezit. Reichler passt de bal met de wreef. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arad 2021 - CORVINIA 0:6

89e minuut.
Peräsalo passt de bal met de wreef. Ackmann rent richting de bal. Ackmann passt de bal in één keer door. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arad 2021 - CORVINIA 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arad 2021 80%, CORVINIA 20%.
FC Arad 2021 - CORVINIA 0:7