Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Constantin Fc CORVINIA
Normal Tactiek 433-Force
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 41.3
slecht Schieten solide
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen goed


3e minuut.
Ackmann met een sublieme pass. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brekalo is nu in balbezit. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Constantin Fc - CORVINIA 0:1

6e minuut.
Reichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichler passt de bal in één keer door. Brekalo is nu in balbezit. Brekalo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Constantin Fc - CORVINIA 0:2

9e minuut.
Comaniciu met een sublieme pass. Bălăşoiu heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Comaniciu. Comaniciu krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Peräsalo passt de bal zonder na te denken. Brekalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Brekalo passt de bal zonder na te denken. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski schiet op doel. Chiriţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lord is nu in balbezit. Wojnarowski onderschept slim de pass. Wojnarowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Constantin Fc - CORVINIA 0:3

15e minuut.
Comaniciu verovert de bal door een tackle van achteren. Comaniciu met een sublieme pass. Ackmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ackmann geeft een hoge lob. Wojnarowski springt en kopt de bal. Chiriţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Reichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichler probeert naar een medespeler te passen. Wojnarowski rent richting de bal. Peräsalo is nu in balbezit. Peräsalo schiet op doel. Chiriţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wojnarowski is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Peräsalo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Reichler de bal. Wojnarowski is nu in balbezit. Brekalo rent richting de bal. Brekalo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Constantin Fc - CORVINIA 0:4

30e minuut.
Inworp. Stellini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Onofraş is nu in balbezit. Brekalo onderschept slim de pass. Brekalo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Reichler kopt de bal weg. Daar is Wojnarowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peräsalo rent richting de bal. Brekalo rent richting de bal. Brekalo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Reichler geeft een lange en hoge pass. Pinter is nu in balbezit. Wojnarowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Chiriţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Ackmann kopt de bal weg. Peräsalo heeft problemen om de bal te vangen. Wojnarowski is nu in balbezit. Brekalo rent richting de bal. Brekalo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Constantin Fc - CORVINIA 0:5

42e minuut.
Tănăsoaica is nu in balbezit. Ackmann is nu in balbezit. Ackmann passt de bal in één keer door. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Klungelig pakt Brekalo de bal. Peräsalo rent richting de bal. Peräsalo geeft een lange en hoge pass. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski schiet op doel. Chiriţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Lord de bal. Reichler is nu in balbezit. Reichler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Constantin Fc - CORVINIA 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Constantin Fc 76%, CORVINIA 24%.
Constantin Fc - CORVINIA 0:6

51e minuut.
Tănăsoaica rent richting de bal. Comaniciu onderschept slim de pass. Comaniciu speelt de bal door. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Brekalo passt de bal met de wreef. Reichler probeert naar een medespeler te passen. Wojnarowski rent richting de bal. Reichler rent richting de bal. Reichler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Constantin Fc - CORVINIA 0:7

82e minuut.
Bălăşoiu kopt de bal weg. Reichler probeert de bal aan de voet te houden. Brekalo rent richting de bal. Brekalo geeft de bal voor. Wojnarowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Chiriţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Peräsalo met een sublieme pass. Reichler rent richting de bal. Reichler met een sublieme pass. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Stellini speelt de bal door. Peräsalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peräsalo met een sublieme pass. Reichler rent richting de bal. Reichler schiet op doel. Chiriţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Wojnarowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord geeft een lange en hoge pass. Armeanca kopt de bal weg. Ackmann geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Brekalo rent richting de bal. Peräsalo met een sublieme pass. Wojnarowski rent richting de bal. Brekalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Brekalo haalt uit met een fantastische trap. Chiriţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wojnarowski heeft problemen om de bal te vangen. Brekalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. Chiriţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Constantin Fc - CORVINIA 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Constantin Fc 87%, CORVINIA 13%.
Constantin Fc - CORVINIA 0:8