Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CORVINIA Constantin Fc
433-Force Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
12% Spel op eigen helft 88%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 15.1
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Comaniciu passt de bal met de wreef. Reichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichler passt de bal met de wreef. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - Constantin Fc 1:0

8e minuut.
Lord geeft de bal voor. Stellini kopt de bal weg. Brekalo rent richting de bal. Onofraş is nu in balbezit. Peräsalo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Brekalo is nu in balbezit. Brekalo speelt de bal door. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - Constantin Fc 2:0

12e minuut.
Tudorache kopt de bal weg. Stellini controleert de bal met de borst. Met opzet legt Bălăcescu zijn tegenspeler op de grond. Bălăcescu krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Daar is Brekalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brekalo passt de bal met de wreef. Reichler speelt de bal door. Comaniciu rent richting de bal. Comaniciu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Brekalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Munteanu verovert de bal door een tackle van achteren. Munteanu passt de bal met de wreef. Ackmann speelt de bal door. Reichler geeft een hoge lob. Chiriţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Brekalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Brekalo speelt de bal door. Wojnarowski heeft problemen om de bal te vangen. Brekalo is nu in balbezit. Brekalo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Klungelig pakt Onofraş de bal. Brekalo onderschept slim de pass. Peräsalo speelt de bal door. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ... Chiriţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - Constantin Fc 3:0

23e minuut.
Daar is Munteanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ackmann onderschept slim de pass. Ackmann passt de bal met de wreef. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ackmann verovert de bal door een tackle van achteren. Ackmann geeft een hoge lob. Brekalo kopt de bal weg. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - Constantin Fc 4:0

28e minuut.
Stellini met een snelle inworp. Peräsalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peräsalo passt de bal met de wreef. Reichler is nu in balbezit. Reichler geeft de bal voor. Chiriţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - Constantin Fc 5:0

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Comaniciu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Munteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brekalo onderschept slim de pass. Brekalo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Tănăsoaica passt de bal met de wreef. Bălăşoiu heeft problemen om de bal te vangen. Peräsalo is nu in balbezit. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Stellini passt de bal met de wreef. Reichler is nu in balbezit. Reichler passt de bal zonder na te denken. Wojnarowski heeft problemen om de bal te vangen. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Chiriţă trapt de bal weg van het doel. Tudorache kopt de bal weg. Peräsalo met een sublieme pass. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. Chiriţă bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORVINIA 10%, Constantin Fc 90%.
CORVINIA - Constantin Fc 5:0

47e minuut.
Apostoli geeft de bal voor. Daar is Pinter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reichler probeert naar een medespeler te passen. Brekalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Brekalo draait met de bal, schiet en ... Chiriţă bokst de bal weg. Daar is Pinter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Peräsalo neemt de hoekschop. Tănăsoaica kopt de bal weg. Comaniciu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Wojnarowski rent richting de bal. Munteanu is nu in balbezit. Wojnarowski onderschept slim de pass. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ... Chiriţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - Constantin Fc 6:0

59e minuut.
Daar is Brekalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tănăsoaica is nu in balbezit. Brekalo verovert de bal door een tackle van achteren. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Ackmann kopt de bal weg. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichler met een sublieme pass. Brekalo is nu in balbezit. Brekalo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - Constantin Fc 7:0

63e minuut.
Peräsalo speelt de bal door. Wojnarowski geeft een hoge lob. Lord probeert de bal aan de voet te houden. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ... Chiriţă bokst de bal weg.

66e minuut.
Ackmann rent richting de bal. Ackmann passt de bal in één keer door. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. Lord probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Lord geeft de bal voor. Onofraş controleert de bal met de borst. Brekalo rent richting de bal. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - Constantin Fc 8:0

75e minuut.
Brekalo passt de bal in één keer door. Lord geeft een lange en hoge pass. Ackmann kopt de bal weg. Reichler rent richting de bal. Reichler haalt uit met een fantastische trap. Chiriţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Comaniciu geeft een hoge lob. Wojnarowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Reichler speelt de bal door. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. Chiriţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Reichler rent richting de bal. Reichler schiet op doel. Chiriţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Munteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichler onderschept slim de pass. Reichler passt de bal zonder na te denken. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Stellini rent richting de bal. Stellini probeert naar een medespeler te passen. Peräsalo geeft de bal voor. Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - Constantin Fc 9:0

85e minuut.
Onofraş kopt de bal weg. Bălăşoiu is nu in balbezit. Ackmann verovert de bal door een tackle van achteren. Reichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Peräsalo speelt de bal door. Reichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichler passt de bal met de wreef. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - Constantin Fc 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORVINIA 14%, Constantin Fc 86%.
CORVINIA - Constantin Fc 10:0