Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sdsadf fc stefan
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 19
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Coposu is nu in balbezit. Coposu geeft een lange en hoge pass. Daar is Stăvaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mâlcu rent richting de bal. Mâlcu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sdsadf - fc stefan 0:1

5e minuut.
Coposu is nu in balbezit. Epuraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Epuraş geeft de bal voor. Mâlcu rent richting de bal. Mâlcu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Baniciu rent richting de bal. Ionică rent richting de bal. Ionică passt de bal zonder na te denken. Hudureanu is nu in balbezit. Hudureanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sdsadf - fc stefan 0:2

13e minuut.
Ungureanu geeft een hoge lob. Mâlcu is nu in balbezit. Mâlcu speelt de bal door. Hudureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudureanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sdsadf - fc stefan 0:3

19e minuut.
Iorga speelt de bal door. Olteanu met een sublieme pass. Murzacu rent richting de bal. Murzacu geeft een lange en hoge pass. Rozan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Baniciu geeft een lange en hoge pass. Cociş kopt de bal weg. Daar is Iscru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Scânteianu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mâlcu de bal onder controle te krijgen. Iscru bereikt de bal nog maar net als eerste. Scânteianu verovert de bal door een tackle van achteren. Scânteianu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Dediu speelt de bal door. Murzacu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iorga. Iorga krijgt een gele kaart. Murzacu raakt geblesseerd tijdens het duel. Olteanu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Iscru de bal. Rozan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Cociş heeft problemen om de bal te vangen. Cociş geeft een hoge lob. Iscru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozan verovert de bal door een tackle van achteren. Rozan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Cociş controleert de bal met de borst. Stăvaru rent richting de bal. Stăvaru speelt de bal door. Hudureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudureanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sdsadf 56%, fc stefan 44%.
sdsadf - fc stefan 0:3

70e minuut.
Scânteianu geeft een hoge lob. Murzacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzacu speelt de bal door. Rozan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Stăvaru onderschept slim de pass. Olteanu is nu in balbezit. Stăvaru probeert naar een medespeler te passen. Hudureanu rent richting de bal. Hudureanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sdsadf 60%, fc stefan 40%.
sdsadf - fc stefan 0:3