Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Viitorul Bucuresti Fc Lorenzo
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Chirilă geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dogaru met een snelle inworp. Petcu rent richting de bal. Petcu haalt uit met een fantastische trap. Macri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărzoi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Bucuresti - Fc Lorenzo 0:1

26e minuut.
Cristinel kopt de bal weg. Klungelig pakt Dogaru de bal. Siladi begaat een overtreding. Siladi krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Petriş rent richting de bal. Geană probeert naar een medespeler te passen. Siladi geeft een hoge lob. Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Pleşca geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marcu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Geană bereikt de bal nog maar net als eerste. Geană haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Siladi rent richting de bal. Petcu verovert de bal door een tackle van achteren. Petcu passt de bal in één keer door. Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărzoi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Bucuresti - Fc Lorenzo 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Viitorul Bucuresti 56%, Fc Lorenzo 44%.
FC Viitorul Bucuresti - Fc Lorenzo 0:2

54e minuut.
Marcu onderschept slim de pass. Marcu speelt de bal door. Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Geană is nu in balbezit. Geană haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Macri met een harde bal richting middenveld. Petriş kopt de bal weg. Petcu rent richting de bal. Petcu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Siladi met een snelle inworp. Năstase bereikt de bal nog maar net als eerste. Petriş begaat een overtreding. Năstase is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Siladi met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Viitorul Bucuresti 59%, Fc Lorenzo 41%.
FC Viitorul Bucuresti - Fc Lorenzo 0:2