Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CORVINIA sdsadf
433-Force Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
28 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 21.2
zeer goed Schieten zwak
redelijk Passen slecht
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Marcu is nu in balbezit. Marcu geeft een hoge lob. Daar is Scalat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Scalat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scalat geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marcu met de inworp. Reichler geeft een lange en hoge pass. Piţigoi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - sdsadf 1:0

5e minuut.
Rozan passt de bal met de wreef. Inworp. Stellini met een snelle inworp. Brekalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Brekalo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Daar is Scalat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scalat verovert de bal door een tackle van achteren. Baniciu met een sublieme pass. Peräsalo geeft een lange en hoge pass. Wojnarowski krijgt zijn hoofd ertegen. Piţigoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostoli verovert de bal door een tackle van achteren. Apostoli passt de bal met de wreef. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski schiet op doel. Piţigoi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Ackmann onderschept slim de pass. Ackmann speelt de bal door. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. Ungureanu probeert de bal aan de voet te houden. Piţigoi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - sdsadf 2:0

20e minuut.
Reichler kopt de bal weg. Brekalo rent richting de bal. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ... Piţigoi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - sdsadf 3:0

22e minuut.
Baniciu speelt de bal door. Wojnarowski probeert de bal aan de voet te houden. Reichler probeert naar een medespeler te passen. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Ilovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Ackmann is nu in balbezit. Ackmann speelt de bal door. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Marcu passt de bal met de wreef. Brekalo is nu in balbezit. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ... Piţigoi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - sdsadf 4:0

34e minuut.
Peräsalo met een sublieme pass. Reichler is nu in balbezit. Reichler passt de bal met de wreef. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski schiet op doel. Piţigoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Brekalo de bal onder controle te krijgen. Ackmann rent richting de bal. Ackmann geeft een hoge lob. Reichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichler haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Stellini rent richting de bal. Stellini geeft de bal voor. Peräsalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peräsalo geeft een lange en hoge pass. Reichler krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - sdsadf 5:0

40e minuut.
Ackmann probeert naar een medespeler te passen. Marcu heeft problemen om de bal te vangen. Marcu speelt de bal door. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. Piţigoi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Brekalo de bal. Brekalo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Peräsalo rent richting de bal. Peräsalo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ungureanu de bal. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski schiet op doel. Piţigoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - sdsadf 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORVINIA 19%, sdsadf 81%.
CORVINIA - sdsadf 6:0

47e minuut.
Marcu heeft problemen om de bal te vangen. Marcu speelt de bal door. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Scalat de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Marcu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Olteanu heeft problemen om de bal te vangen. Ackmann is nu in balbezit. Reichler rent richting de bal. Reichler geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - sdsadf 7:0

57e minuut.
Piţigoi speelt de bal door. Ackmann kopt de bal weg. Reichler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - sdsadf 8:0

64e minuut.
Apostoli geeft een hoge lob. Brekalo kopt de bal weg. Daar is Olteanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ackmann rent richting de bal. Ackmann draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Brekalo onderschept slim de pass. Brekalo geeft een hoge lob. Daar is Epuraş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reichler is nu in balbezit. Reichler geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Daar is Epuraş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reichler rent richting de bal. Reichler speelt de bal door. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - sdsadf 9:0

71e minuut.
Apostoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostoli met een sublieme pass. Marcu rent richting de bal. Reichler geeft een hoge lob. Wojnarowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Stellini kopt de bal weg. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski speelt de bal door. Reichler is nu in balbezit. Reichler geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Olteanu is nu in balbezit. Brekalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Brekalo de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ackmann met een sublieme pass. Stellini rent richting de bal. Stellini geeft een lange en hoge pass. Brekalo is nu in balbezit. Brekalo geeft de bal voor. Piţigoi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wojnarowski is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Peräsalo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Olteanu met een snelle inworp. Reichler is nu in balbezit. Reichler speelt de bal door. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Marcu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORVINIA 23%, sdsadf 77%.
CORVINIA - sdsadf 9:0