Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sdsadf CORVINIA
Normal Tactiek 433-Force
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 46.9
matig Schieten zeer goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Apostoli passt de bal zonder na te denken. Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu geeft de bal voor. Daar is Brekalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brekalo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sdsadf - CORVINIA 0:1

7e minuut.
Peräsalo is nu in balbezit. Peräsalo met een sublieme pass. Wojnarowski is nu in balbezit. Reichler rent richting de bal. Reichler haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Ungureanu geeft een lange en hoge pass. Peräsalo is nu in balbezit. Peräsalo met een sublieme pass. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Comaniciu passt de bal in één keer door. Wojnarowski rent richting de bal. Reichler is nu in balbezit. Reichler schiet op doel. Piţigoi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ackmann passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wojnarowski de bal. Reichler rent richting de bal. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
sdsadf - CORVINIA 0:2

26e minuut.
Daar is Scalat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski probeert naar een medespeler te passen. Reichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Klungelig pakt Stellini de bal. Stellini geeft de bal voor. Comaniciu geeft een lange en hoge pass. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sdsadf - CORVINIA 0:3

36e minuut.
Baniciu kopt de bal weg. Reichler rent richting de bal. Reichler probeert naar een medespeler te passen. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Brekalo de bal. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. Piţigoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
sdsadf - CORVINIA 0:4

42e minuut.
Scalat speelt de bal door. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski passt de bal in één keer door. Brekalo is nu in balbezit. Brekalo draait met de bal, schiet en ... Piţigoi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sdsadf 68%, CORVINIA 32%.
sdsadf - CORVINIA 0:4

53e minuut.
Epuraş passt de bal zonder na te denken. Reichler rent richting de bal. Reichler passt de bal in één keer door. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Handrup met een sublieme pass. Peräsalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peräsalo met een sublieme pass. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Brekalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Brekalo passt de bal in één keer door. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. Piţigoi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sdsadf - CORVINIA 0:5

65e minuut.
Brekalo rent richting de bal. Brekalo geeft de bal voor. Reichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichler schiet op doel. Scalat probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
sdsadf - CORVINIA 0:6

67e minuut.
Reichler onderschept slim de pass. Reichler geeft een hoge lob. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. Piţigoi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sdsadf - CORVINIA 0:7

69e minuut.
Reichler is nu in balbezit. Reichler met een sublieme pass. Brekalo is nu in balbezit. Brekalo haalt uit met een fantastische trap. Piţigoi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sdsadf - CORVINIA 0:8

74e minuut.
Wojnarowski verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Reichler de bal. Reichler met een sublieme pass. Brekalo heeft problemen om de bal te vangen. Brekalo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Peräsalo rent richting de bal. Peräsalo passt de bal in één keer door. Daar is Scalat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Brekalo rent richting de bal. Brekalo geeft een lange en hoge pass. Reichler probeert de bal aan de voet te houden. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski schiet op doel. Piţigoi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
sdsadf - CORVINIA 0:9

80e minuut.
Ackmann passt de bal in één keer door. Daar is Reichler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brekalo is nu in balbezit. Reichler met een sublieme pass. Wojnarowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sdsadf - CORVINIA 0:10

81e minuut.
Comaniciu speelt de bal door. Wojnarowski rent richting de bal. Scalat rent richting de bal. Wojnarowski onderschept slim de pass. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sdsadf - CORVINIA 0:11

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Comaniciu de bal onder controle te krijgen. Reichler rent richting de bal. Reichler probeert naar een medespeler te passen. Brekalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Brekalo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sdsadf - CORVINIA 0:12

84e minuut.
Brekalo is nu in balbezit. Brekalo passt de bal met de wreef. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. Piţigoi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sdsadf - CORVINIA 0:13

87e minuut.
Ackmann is nu in balbezit. Ackmann passt de bal in één keer door. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu passt de bal zonder na te denken. Reichler geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sdsadf 80%, CORVINIA 20%.
sdsadf - CORVINIA 0:13