Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Viitorul Bucuresti FC Arad 2021
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 20.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Duţă kopt de bal weg. Vasile bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vasile raakt geblesseerd tijdens het duel. Vasile zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cristinel is nu in balbezit. Cristinel schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Bucuresti - FC Arad 2021 1:0

30e minuut.
Oprişan passt de bal zonder na te denken. Stănciulescu is nu in balbezit. Siladi is nu in balbezit. Stănciulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Stănciulescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Mâlcu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Caramarin de bal onder controle te krijgen. Vasile is nu in balbezit. Stănciulescu onderschept slim de pass. Stănciulescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Viitorul Bucuresti - FC Arad 2021 1:1

44e minuut.
Inworp. Vîlcu met een snelle inworp. Vasile bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănciulescu onderschept slim de pass. Stănciulescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Viitorul Bucuresti 67%, FC Arad 2021 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Viitorul Bucuresti - FC Arad 2021 1:1

73e minuut.
Vasile rent richting de bal. Olivian verovert de bal door een tackle van achteren. Olivian speelt de bal door. Ilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Bucuresti - FC Arad 2021 1:2

88e minuut.
Duţă geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vîlcu met de inworp. Stănciulescu is nu in balbezit. Stănciulescu haalt uit met een fantastische trap. Macri bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Viitorul Bucuresti 73%, FC Arad 2021 27%.
FC Viitorul Bucuresti - FC Arad 2021 1:2