Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Lorenzo FC GHENCEA
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten matig
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


20e minuut.
Ciubotariu onderschept slim de pass. Ciubotariu probeert naar een medespeler te passen. Mateescu is nu in balbezit. Mateescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lorenzo - FC GHENCEA 0:1

26e minuut.
Balint probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ochetan zal de hoekschop nemen. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ilică onderschept slim de pass. Ilică probeert naar een medespeler te passen. Mateescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Padineanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Padineanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Teodorescu geeft een hoge lob. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu geeft een hoge lob. Mateescu rent richting de bal. Mateescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Mateescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Padineanu is nu in balbezit. Milea verovert de bal door een tackle van achteren. Mateescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mateescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Padineanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Milea onderschept slim de pass. Milea geeft de bal voor. Mureşan geeft een lange en hoge pass. Cilibeanu kopt de bal weg. Tudorache verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Lorenzo 54%, FC GHENCEA 46%.
Fc Lorenzo - FC GHENCEA 0:1

47e minuut.
Fizedean is nu in balbezit. Fizedean probeert naar een medespeler te passen. Balint probeert de bal met de borst te controleren. Mateescu is nu in balbezit. Mateescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Mureşan met de inworp. Petcu is nu in balbezit. Petcu speelt de bal door. Petriş is nu in balbezit. Petriş schiet op doel. Tudorache verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Mureşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşan geeft een hoge lob. Ţărus heeft problemen om de bal te vangen. Bărzoi verovert de bal door een tackle van achteren. Bărzoi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Doeltrap. Cilibeanu trapt de bal weg van het doel. Padineanu kopt de bal weg. Mateescu is nu in balbezit. Mateescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Ciubotariu is nu in balbezit. Petriş onderschept slim de pass. Petriş passt de bal met de wreef. Bărzoi is nu in balbezit. Bărzoi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Petcu met een sublieme pass. Bărzoi is nu in balbezit. Bărzoi draait met de bal, schiet en ... Mureşan controleert de bal met de borst. Mureşan geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bărzoi is nu in balbezit. Bărzoi haalt uit met een fantastische trap. Tudorache probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Lorenzo - FC GHENCEA 1:1

84e minuut.
Ciubotariu speelt de bal door. Ilică rent richting de bal. Petcu is nu in balbezit. Petcu draait met de bal, schiet en ... Bărzoi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Ochetan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miculescu. Ochetan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ilică neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Silveanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lorenzo - FC GHENCEA 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Lorenzo 28%, FC GHENCEA 72%.
Fc Lorenzo - FC GHENCEA 1:2