Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Constantin Fc Fc Lorenzo
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


12e minuut.
Lord passt de bal met de wreef. Mureşan speelt de bal door. Petcu rent richting de bal. Petcu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Constantin Fc - Fc Lorenzo 0:1

14e minuut.
Chiriţă trapt de bal weg van het doel. Munteanu kopt de bal weg. Cărămidaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărămidaru met een sublieme pass. Bălăcescu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dogaru neemt de hoekschop. Bărzoi controleert de bal met de borst. Mureşan is nu in balbezit. Mureşan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Munteanu is nu in balbezit. Petcu verovert de bal door een tackle van achteren. Munteanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Munteanu krijgt een gele kaart. Petcu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Milea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bărzoi is nu in balbezit. Bărzoi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Pleşca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cărămidaru rent richting de bal. Cărămidaru passt de bal in één keer door. Bălăcescu heeft problemen om de bal te vangen. Bălăcescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Onofraş is nu in balbezit. Mureşan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Onofraş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Munteanu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bălăcescu rent richting de bal. Bălăcescu schiet op doel. Homoţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Homoţescu geeft een hoge lob. Silveanu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Constantin Fc 55%, Fc Lorenzo 45%.
Constantin Fc - Fc Lorenzo 0:1

52e minuut.
Klungelig pakt Milea de bal. Munteanu onderschept slim de pass. Cărămidaru rent richting de bal. Cărămidaru draait met de bal, schiet en ... Pleşca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bălăşoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tănăsoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tănăsoaica geeft een lange en hoge pass. Bălăcescu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Milea met een sublieme pass. Petcu is nu in balbezit. Petcu speelt de bal door. Bărzoi heeft problemen om de bal te vangen. Bărzoi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Dogaru rent richting de bal. Tănăsoaica rent richting de bal. Tănăsoaica geeft een lange en hoge pass. Mureşan controleert de bal met de borst. Mureşan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Constantin Fc 54%, Fc Lorenzo 46%.
Constantin Fc - Fc Lorenzo 0:1