Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arad 2021 sdsadf
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.9
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Ilovici geeft een hoge lob. Rozan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozan speelt de bal door. Scânteianu rent richting de bal. Scânteianu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Rozan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rozan draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arad 2021 - sdsadf 0:1

15e minuut.
Epuraş geeft een hoge lob. Inworp. Scutaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mâlcu is nu in balbezit. Mâlcu geeft een lange en hoge pass. Piţigoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Olteanu probeert naar een medespeler te passen. Scânteianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivian bereikt de bal nog maar net als eerste. Scânteianu verovert de bal door een tackle van achteren. Scânteianu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Secăreanu geeft een lange en hoge pass. Murzacu met een sublieme pass. Olteanu probeert naar een medespeler te passen. Scânteianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Scânteianu haalt uit met een fantastische trap. Albu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Ilieş geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Murzacu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scânteianu rent richting de bal. Scânteianu geeft een hoge lob. Paal!

24e minuut.
Murzacu rent richting de bal. Murzacu geeft een lange en hoge pass. Daar is Oncică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rozan rent richting de bal. Rozan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Ilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungureanu rent richting de bal. Ilca verovert de bal door een tackle van achteren. Stănciulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănciulescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ilieş geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Murzacu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scânteianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Scânteianu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arad 2021 65%, sdsadf 35%.
FC Arad 2021 - sdsadf 0:1

52e minuut.
Ilovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilovici geeft een lange en hoge pass. Rozan is nu in balbezit. Rozan draait met de bal, schiet en ... Albu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arad 2021 - sdsadf 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arad 2021 64%, sdsadf 36%.
FC Arad 2021 - sdsadf 0:2