Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Viitorul Bucuresti CORVINIA
Normal Tactiek 433-Force
38% Balbezit 62%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 39.9
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen redelijk
hopeloos Verdedigen matig


5e minuut.
Siladi is nu in balbezit. Ackmann onderschept slim de pass. Reichler speelt de bal door. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Peräsalo is nu in balbezit. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Peräsalo speelt de bal door. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ... Macri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Peräsalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peräsalo geeft een lange en hoge pass. Duţă rent richting de bal. Wojnarowski onderschept slim de pass. Wojnarowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Reichler de bal. Reichler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Brekalo is nu in balbezit. Brekalo probeert naar een medespeler te passen. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. Macri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Bucuresti - CORVINIA 0:1

15e minuut.
Apostoli geeft een lange en hoge pass. Wojnarowski kopt de bal weg. Reichler met een sublieme pass. Brekalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Brekalo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ackmann geeft een lange en hoge pass. Peräsalo rent richting de bal. Peräsalo geeft een lange en hoge pass. Daar is Reichler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reichler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Năstase onderschept slim de pass. Năstase geeft een lange en hoge pass. Inworp. Peräsalo met de inworp. Brekalo geeft een hoge lob. Macri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Peräsalo is nu in balbezit. Peräsalo met een sublieme pass. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Peräsalo is nu in balbezit. Peräsalo schiet op doel. Macri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Siladi onderschept slim de pass. Comaniciu probeert naar een medespeler te passen. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. Duţă probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Peräsalo geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Reichler de bal onder controle te krijgen. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Siladi de bal onder controle te krijgen. Macri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chirilă heeft problemen om de bal te vangen. Reichler is nu in balbezit. Reichler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Peräsalo met een sublieme pass. Brekalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski is nu in balbezit. Brekalo rent richting de bal. Brekalo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Stellini kopt de bal weg. Ackmann probeert naar een medespeler te passen. Geană heeft problemen om de bal te vangen. Brekalo rent richting de bal. Brekalo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Bucuresti - CORVINIA 0:2

41e minuut.
Wojnarowski passt de bal in één keer door. Chirilă rent richting de bal. Brekalo onderschept slim de pass. Brekalo draait met de bal, schiet en ... Macri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Bucuresti - CORVINIA 0:3

43e minuut.
Reichler speelt de bal door. Comaniciu heeft problemen om de bal te vangen. Comaniciu met een sublieme pass. Peräsalo rent richting de bal. Peräsalo passt de bal zonder na te denken. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Reichler speelt de bal door. Duţă heeft problemen om de bal te vangen. Peräsalo rent richting de bal. Peräsalo haalt uit met een fantastische trap. Macri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Bucuresti - CORVINIA 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Viitorul Bucuresti 89%, CORVINIA 11%.
FC Viitorul Bucuresti - CORVINIA 0:4

48e minuut.
Comaniciu geeft de bal voor. Brekalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Brekalo geeft een lange en hoge pass. Daar is Reichler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reichler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Bucuresti - CORVINIA 0:5

51e minuut.
Wojnarowski speelt de bal door. Daar is Reichler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reichler met een sublieme pass. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Ackmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ackmann probeert naar een medespeler te passen. Wojnarowski is nu in balbezit. Reichler rent richting de bal. Reichler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Marcu met een sublieme pass. Ackmann rent richting de bal. Ackmann speelt de bal door. Reichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichler geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ackmann rent richting de bal. Ackmann geeft de bal voor. Reichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Bucuresti - CORVINIA 0:6

69e minuut.
Siladi is nu in balbezit. Reichler onderschept slim de pass. Reichler passt de bal in één keer door. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Wojnarowski passt de bal met de wreef. Brekalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ackmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Brekalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Brekalo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Chirilă rent richting de bal. Brekalo is nu in balbezit. Reichler is nu in balbezit. Reichler schiet op doel. Macri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Bucuresti - CORVINIA 0:7

81e minuut.
Reichler verovert de bal door een tackle van achteren. Reichler speelt de bal door. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Bucuresti - CORVINIA 0:8

89e minuut.
Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichler probeert naar een medespeler te passen. Brekalo is nu in balbezit. Brekalo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Bucuresti - CORVINIA 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Viitorul Bucuresti 89%, CORVINIA 11%.
FC Viitorul Bucuresti - CORVINIA 0:9