Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CORVINIA FC Viitorul Bucuresti
433-Force Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
17% Spel op eigen helft 83%
31 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 16.8
uitstekend Schieten slecht
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Carp rent richting de bal. Ackmann onderschept slim de pass. Ackmann probeert naar een medespeler te passen. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Macri met een harde bal richting middenveld. Stellini is nu in balbezit. Stellini geeft een hoge lob. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Caramarin onderschept slim de pass. Apostoli verovert de bal door een tackle van achteren. Apostoli passt de bal in één keer door. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brekalo bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Brekalo verovert de bal door een tackle van achteren. Reichler rent richting de bal. Reichler probeert naar een medespeler te passen. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - FC Viitorul Bucuresti 1:0

12e minuut.
Comaniciu onderschept slim de pass. Comaniciu met een sublieme pass. Vasile is nu in balbezit. Wojnarowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - FC Viitorul Bucuresti 2:0

18e minuut.
Apostoli met een sublieme pass. Reichler rent richting de bal. Reichler speelt de bal door. Klungelig pakt Wojnarowski de bal. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. Macri bokst de bal weg.

19e minuut.
Siladi bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichler verovert de bal door een tackle van achteren. Reichler geeft de bal voor. Klungelig pakt Duţă de bal. Wojnarowski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - FC Viitorul Bucuresti 3:0

20e minuut.
Peräsalo passt de bal met de wreef. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu passt de bal zonder na te denken. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - FC Viitorul Bucuresti 4:0

23e minuut.
Macri trapt de bal weg. Reichler kopt de bal weg. Daar is Wojnarowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brekalo is nu in balbezit. Brekalo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Marcu heeft problemen om de bal te vangen. Reichler is nu in balbezit. Peräsalo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Brekalo de bal. Brekalo schiet op doel. Macri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - FC Viitorul Bucuresti 5:0

30e minuut.
Sârb geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peräsalo met de inworp. Brekalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Brekalo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Geană probeert de bal met de borst te controleren. Ackmann rent richting de bal. Ackmann passt de bal in één keer door. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - FC Viitorul Bucuresti 6:0

36e minuut.
Ackmann probeert de bal met de borst te controleren. Ackmann speelt de bal door. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu geeft de bal voor. Chirilă kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chirilă heeft problemen om de bal te vangen. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - FC Viitorul Bucuresti 7:0

39e minuut.
Apostoli kopt de bal weg. Vasile heeft problemen om de bal te vangen. Reichler probeert naar een medespeler te passen. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ackmann rent richting de bal. Ackmann speelt de bal door. Reichler probeert naar een medespeler te passen. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ... Macri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Ackmann de bal onder controle te krijgen. Reichler is nu in balbezit. Reichler probeert naar een medespeler te passen. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORVINIA 20%, FC Viitorul Bucuresti 80%.
CORVINIA - FC Viitorul Bucuresti 7:0

48e minuut.
Reichler rent richting de bal. Reichler geeft de bal voor. Brekalo maakt een snoekduik en kopt de bal. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Ackmann kan de bal niet met de borst controleren. Ackmann geeft een lange en hoge pass. Daar is Chirilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Stellini speelt de bal door. Reichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichler probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wojnarowski de bal. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Macri met een harde bal richting middenveld. Ackmann heeft problemen om de bal te vangen. Ackmann passt de bal zonder na te denken. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - FC Viitorul Bucuresti 8:0

63e minuut.
Stellini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Peräsalo de bal. Peräsalo geeft de bal voor. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - FC Viitorul Bucuresti 9:0

66e minuut.
Comaniciu onderschept slim de pass. Comaniciu geeft een lange en hoge pass. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brekalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Brekalo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Chirilă rent richting de bal. Chirilă geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Apostoli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reichler geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - FC Viitorul Bucuresti 10:0

72e minuut.
Geană rent richting de bal. Ackmann onderschept slim de pass. Ackmann met een sublieme pass. Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Comaniciu passt de bal met de wreef. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski passt de bal met de wreef. Peräsalo is nu in balbezit. Peräsalo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Comaniciu geeft de bal voor. Klungelig pakt Wojnarowski de bal. Reichler probeert naar een medespeler te passen. Brekalo rent richting de bal. Brekalo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Sârb is nu in balbezit. Sârb passt de bal in één keer door. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski schiet op doel. Macri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - FC Viitorul Bucuresti 11:0

87e minuut.
Wojnarowski rent richting de bal. Peräsalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peräsalo passt de bal in één keer door. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - FC Viitorul Bucuresti 12:0

90e minuut.
Reichler probeert naar een medespeler te passen. Brekalo rent richting de bal. Brekalo passt de bal met de wreef. Wojnarowski heeft problemen om de bal te vangen. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORVINIA 14%, FC Viitorul Bucuresti 86%.
CORVINIA - FC Viitorul Bucuresti 12:0