Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arad 2021 Constantin Fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vîlcu met een snelle inworp. Stănciulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănciulescu schiet op doel. Pinter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arad 2021 - Constantin Fc 1:0

20e minuut.
Olivian geeft een hoge lob. Onofraş rent richting de bal. Stănciulescu onderschept slim de pass. Stănciulescu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lord de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bălăşoiu geeft een hoge lob. Inworp. Mâlcu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stănciulescu rent richting de bal. Stănciulescu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Stănciulescu passt de bal in één keer door. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca is nu in balbezit. Ilca haalt uit met een fantastische trap. Chiriţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arad 2021 - Constantin Fc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arad 2021 40%, Constantin Fc 60%.
FC Arad 2021 - Constantin Fc 2:0

64e minuut.
Oprişan heeft problemen om de bal te vangen. Bălăcescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăcescu haalt uit met een fantastische trap. Sulea probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arad 2021 - Constantin Fc 2:1

64e minuut.
Pinter met een sublieme pass. Munteanu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vîlcu. Vîlcu krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Oprişan verovert de bal door een tackle van achteren. Oprişan probeert naar een medespeler te passen. Stănciulescu is nu in balbezit. Stănciulescu schiet op doel. Chiriţă probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Munteanu speelt de bal door. Klungelig pakt Tudorache de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oprişan. Oprişan krijgt een gele kaart. Tudorache raakt geblesseerd tijdens het duel. Bălăcescu wilt de vrije trap nemen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arad 2021 38%, Constantin Fc 62%.
FC Arad 2021 - Constantin Fc 2:1