Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Lorenzo sdsadf
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
19 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Epuraş verovert de bal door een tackle van achteren. Epuraş met een sublieme pass. Petcu met een sublieme pass. Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărzoi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Scânteianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petriş onderschept slim de pass. Petriş passt de bal in één keer door. Bărzoi rent richting de bal. Bărzoi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lorenzo - sdsadf 1:0

19e minuut.
Olteanu verovert de bal door een tackle van achteren. Scânteianu is nu in balbezit. Scânteianu passt de bal met de wreef. Rozan is nu in balbezit. Rozan haalt uit met een fantastische trap. Silveanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Silveanu trapt de bal weg van het doel. Daar is Ilovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bărzoi rent richting de bal. Petcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petcu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Klungelig pakt Petriş de bal. Bărzoi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Scalat. Bărzoi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Petriş komt bij de bal en schiet. Paal! Bărzoi rent richting de bal. Bărzoi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lorenzo - sdsadf 2:0

39e minuut.
Milea met een sublieme pass. Bărzoi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baniciu. Bărzoi raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Milea neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Piţigoi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Bărzoi rent richting de bal. Bărzoi haalt uit met een fantastische trap. Piţigoi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lorenzo - sdsadf 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Lorenzo 56%, sdsadf 44%.
Fc Lorenzo - sdsadf 3:0

53e minuut.
Klungelig pakt Olteanu de bal. Milea is nu in balbezit. Milea passt de bal zonder na te denken. Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărzoi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Petriş rent richting de bal. Scânteianu verovert de bal door een tackle van achteren. Balint begaat een overtreding. Scânteianu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Scânteianu kan niet meer verder spelen. Tătaru komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Murzacu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cociş komt het veld opgelopen. Bochinsky raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Petrisor komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Petcu is nu in balbezit. Bărzoi is nu in balbezit. Petcu rent richting de bal. Petcu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Scalat de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Mureşan is nu in balbezit. Mureşan geeft een lange en hoge pass. Dogaru is nu in balbezit. Bărzoi is nu in balbezit. Bărzoi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Petrisor bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrisor speelt de bal door. Bărzoi is nu in balbezit. Bărzoi draait met de bal, schiet en ... Piţigoi probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lorenzo - sdsadf 4:0

86e minuut.
Petrisor rent richting de bal. Petrisor geeft de bal voor. Dogaru kopt de bal weg. Bărzoi rent richting de bal. Bărzoi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lorenzo - sdsadf 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Lorenzo 45%, sdsadf 55%.
Fc Lorenzo - sdsadf 5:0