Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc stefan FC Viitorul Bucuresti
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Vasile rent richting de bal. Stăvaru rent richting de bal. Stăvaru passt de bal zonder na te denken. Hudureanu is nu in balbezit. Hudureanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Siladi passt de bal in één keer door. Stănăşilă is nu in balbezit. Stănăşilă geeft een lange en hoge pass. Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Stăvaru verovert de bal door een tackle van achteren. Stăvaru probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Roman de bal onder controle te krijgen. Hudureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudureanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Coposu rent richting de bal. Caramarin onderschept slim de pass. Caramarin geeft een lange en hoge pass. Roman is nu in balbezit. Roman geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Roman geeft een hoge lob. Daar is Duţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hudureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudureanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc stefan - FC Viitorul Bucuresti 1:0

25e minuut.
Siladi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Coposu met een snelle inworp. Stăvaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stăvaru geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Coposu geeft een hoge lob. Siladi rent richting de bal. Siladi passt de bal met de wreef. Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc stefan - FC Viitorul Bucuresti 1:1

41e minuut.
Roman kopt de bal weg. Daar is Vasile, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stăvaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudureanu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc stefan 42%, FC Viitorul Bucuresti 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc stefan - FC Viitorul Bucuresti 1:1

56e minuut.
Siladi rent richting de bal. Stăvaru is nu in balbezit. Stăvaru speelt de bal door. Hudureanu rent richting de bal. Hudureanu draait met de bal, schiet en ... Macri bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc stefan 35%, FC Viitorul Bucuresti 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc stefan - FC Viitorul Bucuresti 1:1