Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Viitorul Bucuresti fc stefan
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


23e minuut.
Duţă geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ionică met de inworp. Stăvaru heeft problemen om de bal te vangen. Stăvaru draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hudureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hudureanu is nu in balbezit. Hudureanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Bucuresti - fc stefan 0:1

38e minuut.
Geană bereikt de bal nog maar net als eerste. Iscru verovert de bal door een tackle van achteren. Iscru passt de bal met de wreef. Hudureanu rent richting de bal. Hudureanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Roman probeert naar een medespeler te passen. Stăvaru rent richting de bal. Hudureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stăvaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stăvaru schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Geană rent richting de bal. Geană geeft de bal voor. Daar is Roman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geană rent richting de bal. Geană schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Iscru met een snelle inworp. Roman is nu in balbezit. Roman speelt de bal door. Hudureanu is nu in balbezit. Hudureanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Viitorul Bucuresti 53%, fc stefan 47%.
FC Viitorul Bucuresti - fc stefan 0:1

55e minuut.
Mâlcu is nu in balbezit. Vasile is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mâlcu. Vasile wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

74e minuut.
Klungelig pakt Stăvaru de bal. Hudureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stăvaru is nu in balbezit. Stăvaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Bucuresti - fc stefan 0:2

80e minuut.
Cristinel passt de bal in één keer door. Stănăşilă rent richting de bal. Stănăşilă geeft de bal voor. Duţă is nu in balbezit. Duţă geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Caramarin rent richting de bal. Hudureanu is nu in balbezit. Hudureanu passt de bal zonder na te denken. Stăvaru is nu in balbezit. Stăvaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Bucuresti - fc stefan 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Viitorul Bucuresti 60%, fc stefan 40%.
FC Viitorul Bucuresti - fc stefan 0:3