Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CORVINIA FC GHENCEA
433-Force Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
22% Spel op eigen helft 78%
26 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 17.5
solid Schieten average
adequate Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


2e minuut.
Peräsalo geeft een hoge lob. Daar is Teodorescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodorescu geeft de bal voor. Daar is Wojnarowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ... Tudorache kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tudorache probeert naar een medespeler te passen. Ackmann kopt de bal weg. Klungelig pakt Papuc de bal. Peräsalo rent richting de bal. Peräsalo geeft een hoge lob. Tudorache kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Apostoli met een sublieme pass. Ackmann is nu in balbezit. Ackmann passt de bal met de wreef. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilică verovert de bal door een tackle van achteren. Reichler speelt de bal door. Brekalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Brekalo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Peräsalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski passt de bal met de wreef. Brekalo is nu in balbezit. Brekalo draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Stellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Stellini met een sublieme pass. Daar is Ilică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brekalo is nu in balbezit. Brekalo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - FC GHENCEA 1:0

12e minuut.
Ackmann probeert naar een medespeler te passen. Comaniciu heeft problemen om de bal te vangen. Comaniciu probeert naar een medespeler te passen. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Comaniciu probeert naar een medespeler te passen. Reichler is nu in balbezit. Reichler passt de bal met de wreef. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Brekalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Brekalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Apostoli speelt de bal door. Reichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichler met een sublieme pass. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Ackmann kopt de bal weg. Klungelig pakt Reichler de bal. Reichler speelt de bal door. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Padineanu rent richting de bal. Comaniciu verovert de bal door een tackle van achteren. Comaniciu passt de bal in één keer door. Brekalo heeft problemen om de bal te vangen. Brekalo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORVINIA 29%, FC GHENCEA 71%.
CORVINIA - FC GHENCEA 1:0

48e minuut.
Papuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuc probeert naar een medespeler te passen. Brekalo met een sublieme pass. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Comaniciu rent richting de bal. Comaniciu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Brekalo de bal. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Klungelig pakt Brekalo de bal. Reichler rent richting de bal. Reichler speelt de bal door. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. Tudorache bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - FC GHENCEA 2:0

60e minuut.
Reichler geeft een lange en hoge pass. Peräsalo speelt de bal door. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. Tudorache maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - FC GHENCEA 3:0

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peräsalo met de inworp. Ciubotariu is nu in balbezit. Brekalo verovert de bal door een tackle van achteren. Brekalo geeft de bal voor. Tudorache kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - FC GHENCEA 4:0

63e minuut.
Reichler rent richting de bal. Reichler passt de bal met de wreef. Stellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Peräsalo rent richting de bal. Peräsalo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Comaniciu probeert naar een medespeler te passen. Ciubotariu is nu in balbezit. Ackmann begaat een overtreding. Ackmann krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Stellini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peräsalo probeert naar een medespeler te passen. Reichler is nu in balbezit. Brekalo is nu in balbezit. Brekalo haalt uit met een fantastische trap. Tudorache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - FC GHENCEA 5:0

73e minuut.
Ackmann kopt de bal weg. Reichler is nu in balbezit. Reichler passt de bal met de wreef. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski schiet op doel. Paal!

80e minuut.
Stellini geeft een lange en hoge pass. Brekalo is nu in balbezit. Papuc rent richting de bal. Brekalo verovert de bal door een tackle van achteren. Brekalo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu geeft een lange en hoge pass. Brekalo rent richting de bal. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ţărus rent richting de bal. Ţărus geeft een lange en hoge pass. Inworp. Comaniciu met een snelle inworp. Reichler geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVINIA - FC GHENCEA 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORVINIA 14%, FC GHENCEA 86%.
CORVINIA - FC GHENCEA 6:0