Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
STENIKASTRO bbc fc
442 Tactiek 442
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.6 gemiddelde waardering 19.3
average Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Rozakis kopt de bal weg. Kedrakas is nu in balbezit. Kedrakas met een sublieme pass. Sergoulopoulos rent richting de bal. Sergoulopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Klungelig pakt Pissas de bal. Kakios bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakios geeft een hoge lob. Mitakoudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitakoudis geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kakios met een sublieme pass. Juhos bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhos geeft een lange en hoge pass. Mitakoudis is nu in balbezit. Mitakoudis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Monopoli rent richting de bal. Tsakirtzis begaat een overtreding. Monopoli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tsakirtzis heeft problemen om de bal te vangen. Maggiras met een snel genomen vrije trap. Monopoli maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Limniatis is nu in balbezit. Kedrakas onderschept slim de pass. Kedrakas probeert naar een medespeler te passen. Mitakoudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitakoudis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Juhos geeft de bal voor. Monopoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Monopoli passt de bal zonder na te denken. Rozakis rent richting de bal. Rozakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Manolou verovert de bal door een tackle van achteren. Sergoulopoulos rent richting de bal. Sergoulopoulos schiet op doel. Damianidis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kelberidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
STENIKASTRO - bbc fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STENIKASTRO 58%, bbc fc 42%.
STENIKASTRO - bbc fc 0:1

56e minuut.
Kavalieris verovert de bal door een tackle van achteren. Kakios is nu in balbezit. Kavalieris maakt een afschuwelijke overtreding. Kavalieris krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Manolou speelt de bal door. Kedrakas rent richting de bal. Limniatis begaat een overtreding. Limniatis krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Mitakoudis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Koundourakis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STENIKASTRO 50%, bbc fc 50%.
STENIKASTRO - bbc fc 0:1