Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enstone Spork Mustafa Kemal ATATÜRK
5x3x2 Tactiek Y.Sarıkamış
38% Balbezit 62%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
36.3 gemiddelde waardering 48.1
adequate Schieten solid
average Passen good
average Verdedigen very good


4e minuut.
Lecoq verovert de bal door een tackle van achteren. Lecoq geeft de bal voor. Giovennazzi heeft problemen om de bal te vangen. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Dragu de bal. Tinoco rent richting de bal. Tinoco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enstone Spork - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:1

20e minuut.
Cranie kopt de bal weg. Okruta heeft problemen om de bal te vangen. Cranie is nu in balbezit. Cranie draait met de bal, schiet en ... Tornado probeert de bal aan de voet te houden. Stehle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Tinoco rent richting de bal. Tinoco passt de bal zonder na te denken. Ocieczek is nu in balbezit. Ocieczek schiet op doel. Stehle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enstone Spork - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:2

38e minuut.
Okruta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rüegg komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Cranie passt de bal met de wreef. Mokrzycki probeert de bal aan de voet te houden. Rduch is nu in balbezit. Rduch draait met de bal, schiet en ... Paal!

43e minuut.
Rüegg passt de bal zonder na te denken. Crişan rent richting de bal. Shili maakt een afschuwelijke overtreding. Shili krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Ocieczek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Banin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enstone Spork 50%, Mustafa Kemal ATATÜRK 50%.
Enstone Spork - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:2

49e minuut.
Drugă geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chadwick met de inworp. Banin bereikt de bal nog maar net als eerste. Banin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Cranie bereikt de bal nog maar net als eerste. Cranie geeft een lange en hoge pass. Tinoco rent richting de bal. Tinoco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enstone Spork - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:3

56e minuut.
Chadwick zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lecoq bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecoq passt de bal zonder na te denken. Cranie bereikt de bal nog maar net als eerste. Cranie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Chadwick is nu in balbezit. Tornado onderschept slim de pass. Tornado geeft een lange en hoge pass. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan schiet op doel. Baron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enstone Spork - Mustafa Kemal ATATÜRK 1:3

77e minuut.
Nägler geeft de bal voor. Čmeliak is nu in balbezit. Chadwick probeert naar een medespeler te passen. Tinoco rent richting de bal. Tinoco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Cranie is nu in balbezit. Cranie geeft een hoge lob. Daar is Dragu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tinoco is nu in balbezit. Tinoco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enstone Spork 59%, Mustafa Kemal ATATÜRK 41%.
Enstone Spork - Mustafa Kemal ATATÜRK 1:3